Futrola Alcantara za Galaxy S9+

Futrola Alcantara za Galaxy S9+

EF-XG965

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Futrola Alcantara za Galaxy S9+ (EF-XG965)

Боја
Plava
Компатибилност
  • Компактибилни модели SM-G965
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Alcantara futrola
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 77,9*161*11,8 mm
  • Тежина 20 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.