Одбери Големина

 • QLED TV displays an intricately colored image of flamingos to demonstrate color shading brilliance of Quantum Dot technology.
  Милијардa нијанси на една боја со Quantum Dot
 • Двоен ЛЕД
  Двоен ЛЕД
 • Поширок спектар на контраст во визуелен размер со Quantum HDR
  Поширок спектар на контраст во визуелен размер со Quantum HDR
 • Profile view of QLED TV shows ultra slim design of QLED TV AirSlim.
  Поелегантен и потенок од кога било досега

Извонредни, долготрајни бои со Quantum Dot

(Провери го точниот дизајн за твојот регион)

Оптимизиран тон на заднинската боја за подобрен контраст

Двоен ЛЕД

Иновативнате технологија за заднинско осветлување овозможува посмел и поточен контраст преку оптимизација на тонот на заднинската боја за тој да одговара со видот содржина што ја гледаш.

Оптимизиран тон на заднинската боја за подобрен контраст Оптимизиран тон на заднинската боја за подобрен контраст

* Не е достапно на Q60A 32"

Поширок спектар на контраст во визуелен размер

Quantum HDR

Quantum HDR ги истакнува деталите и контрастите за да може да ја искусиш целосната моќ на секоја слика. Надминувајќи ги водечките стандарди, динамичното мапирање тонови на HDR10+ создава подлабоки темни бои, поживи слики и детали кои секогаш се истакнуваат.

* Опсегот на Quantum HDR осветленост се заснова врз внатрешни стандарди на тестирање и подлежи на промена согласно условите на гледање или спецификациите.

Попаметен, побрз 4К процесор

Процесор Quantum Lite 4K

Моќниот процесор на Samsung го оптимизира звукот на квалитетот според содржината на гледање. Покрај тоа, технологијата на моќното скалирање 4K се грижи секогаш да имаш 4K резолуција за содржината која ја сакаш.

Реалистичен звук кој го следи дејството

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)

3D surround-звукот со нашиот врвен виртуелен каналски звук ти овозможува целосно да се задлабочиш во звучното доживување.

ТВ и soundbar-звучник во совршена хармонија

Q-Symphony

Опкружи со се звук од ТВ и soundbar-звучник, споени во совршена хармонија. Q-Symphony им овозможува на ТВ и soundbar-звучниците да работат истовремено за да постигнат подобар сараунд ефект, без да мора да се исклучат звучниците на ТВ.

* Q-Symphony е достапна само со компатибилен soundbar-звучник. Компатибилноста за Q-Symphony може да се провери во спецификациите за soundbar-звучникот.

* Q-Symphony е достапна само со компатибилен soundbar-звучник. Компатибилноста за Q-Symphony може да се провери во спецификациите за soundbar-звучникот.

Звук кој е приспособен на твојата содржина

Адаптивен звук

Адаптивниот звук има аудиосценска интелигенција која го оптимизира звукот врз основа на анализа на сцената во реално време според видот содржина.

Поелегантен и потенок од кога било досега

AirSlim (Провери го точниот дизајн за твојот регион)

Воодушевувачки тенок дизајн кој е досега невиден во оваа категорија и кој прави телевизорот беспрекорно да се вклопи со ѕидот.

Сцени кои целосно ги менуваат правилата на играта

Super Ultrawide GameView и Game Bar

Соодносот на екран од 21:9 и 32:9 ти го овозможуваат дополнителниот простор за гледање што ти треба за силна игра—и за победа. Оптимизирај ја играта со Game Bar—мени на екранот преку кое можеш да правиш приспособувања на соодносот на екран, проверка на доцнењето на влезниот извор, FPS, HDR, поставките на безжичните слушалки и многу повеќе, и тоа во реално време.

* Super UltraWide GameView е достапно само за поддржани игри за ултраширок екран и игри за PC.* Некои наслови на игри може да не ја поддржуваат или да имаат ограничена употреба на оваа функција.* Можеби ќе биде потребна промена на резолуцијата на екранот на надворешниот уред.*Не е достапно во Q60A 32'

* Super UltraWide GameView е достапно само за поддржани игри за ултраширок екран и игри за PC.* Некои наслови на игри може да не ја поддржуваат или да имаат ограничена употреба на оваа функција.* Можеби ќе биде потребна промена на резолуцијата на екранот на надворешниот уред.*Не е достапно во Q60A 32'

Веднаш реагира на твоите команди

Auto Low Latency Mode

Влези побрзо во играта со помош на Auto Low Latency Mode (ALLM) кој го оптимизира екранот за да имаш поголема контрола со речиси незабележливо доцнење на сликата. Доживеј го глаткото играње во својот најимпресивен облик без заматување на движењето и без вибрации.

* Ниското доцнење на сликата се мери врз основа на внатрешни услови на тестирање и подлежи на промена согласно поставките на играта или конкретните услови.

Само допри за да се поврзеш

Tap View

Само со еден допир можеш да ги префрлиш филмовите или музиката од твојот мобилен на телевизорот. Кога ќе се поврзе телевизорот со твојот мобилен телефон, тој автоматски го „чувствува“ допирот од телефонот и ја прикажува истата содржина. Па, така лесно и брзо можеш да ја префрлиш омилената содржина на телевизорот и да продолжиш да уживаш во неа.

* Tap View е достапно на уреди Samsung Galaxy со Android OS 8.1 и понови верзии.* Не е достапно на Q60A 32"

* Tap View е достапно на уреди Samsung Galaxy со Android OS 8.1 и понови верзии.* Не е достапно на Q60A 32"

Контролирај ги и старите и новите уреди

SmartThings

Дозволи телевизорот автоматски да ги детектира, веднаш да ги поврзе и инуитивно да ги прикаже сите твои уреди околу него. SmartThings не само што поддржува мобилни/камера/IoT/Smart уреди, туку и вклучува наследни уреди.Откако ќе ги поврзеш уредите ќе може лесно да ги контролираш како твојот далечински управувач One Remote.

* Погледнете ја страницата за поддршка за повеќе детали за компатибилни уреди.* Во моментов не е поддржано детектирање уреди преку Wi-Fi, но ќе биде достапно преку идно ажурирање на софтверот.* За да користите SmartThings потребна е важечка корисничка сметка на Samsung.

* Погледнете ја страницата за поддршка за повеќе детали за компатибилни уреди.* Во моментов не е поддржано детектирање уреди преку Wi-Fi, но ќе биде достапно преку идно ажурирање на софтверот.* За да користите SmartThings потребна е важечка корисничка сметка на Samsung.

Избери го оној гласовен асистент на кој си навикнат

Повеќе гласовни асистенти

Избери го омилениот гласовен асистент; Bixby, Amazon Alexa или Google Assistant. За прв пат, сите се вградени во твојот Samsung телевизор со цел да овозможат оптимално доживување на забавата и подобрена контрола врз твојот поврзан дом.

* Samsung може во кое било време и по сопствено убедување, без претходно предупредување или известување, да ја смени услугата за гласовна команда или да го одложи и/или прекине давањето на услугата за гласовна команда или кој било дел од услугата. Наведените содржини, ТВ услуги и можности може да не се достапни во сите региони и територии.* Bixby гласовната команда препознава англиски (US/UK), француски, шпански, германски, италијански, кинески и корејски јазик. Не се препознаени сите акценти, дијалекти и изрази.* Amazon, Alexa и сите поврзани логоа се трговски марки на Amazon.com, Inc. или неговите подружници.* Google е трговска марка на Google LLC.

* Samsung може во кое било време и по сопствено убедување, без претходно предупредување или известување, да ја смени услугата за гласовна команда или да го одложи и/или прекине давањето на услугата за гласовна команда или кој било дел од услугата. Наведените содржини, ТВ услуги и можности може да не се достапни во сите региони и територии.* Bixby гласовната команда препознава англиски (US/UK), француски, шпански, германски, италијански, кинески и корејски јазик. Не се препознаени сите акценти, дијалекти и изрази.* Amazon, Alexa и сите поврзани логоа се трговски марки на Amazon.com, Inc. или неговите подружници.* Google е трговска марка на Google LLC.

Бесплатна ТВ, без обврски

Samsung TV Plus

Уживај во бесплатен стриминг на ТВ содржина во живо, со нашите виртуелни канали Samsung TV Plus. Избери од многуте различни канали кои нудат содржина за секакви интереси кои моментално се во тренд. Нема потреба да го прашуваш другар ти која содржина е популарна деновиве. Само вклучи се на Samsung TV Plus и дознај сам.

* Услугите за содржина може да се разликуваат во зависност од регионот и подлежат на промени без претходно известување.

* Услугите за содржина може да се разликуваат во зависност од регионот и подлежат на промени без претходно известување.

Поминувај го времето гледајќи, а не пребарувајќи

Универзален водич (Провери ја точната слика за твојот регион)

Запознај се со опцијата за пребарување содржина која го забрзува барањето за она што сакаш да го гледаш на ТВ во живо и OTT. Сега е лесно да ги најдеш омилените филмови и ТВ серии на едно место.

* Услугите за содржина може да се разликуваат во зависност од регионот и подлежат на промени без претходно известување.

* Услугите за содржина може да се разликуваат во зависност од регионот и подлежат на промени без претходно известување.

Поминувај го времето гледајќи, а не пребарувајќи

Универзален водич (Провери ја точната слика за твојот регион)

Запознај се со опцијата за пребарување содржина која го забрзува барањето за она што сакаш да го гледаш на ТВ во живо и OTT. Сега е лесно да ги најдеш омилените филмови и ТВ серии на едно место.

* Услугите за содржина може да се разликуваат во зависност од регионот и подлежат на промени без претходно известување.

* Услугите за содржина може да се разликуваат во зависност од регионот и подлежат на промени без претходно известување.

Домот е таму каде што е здравјето

Samsung Health

Samsung Health за ТВ ти помага да останеш во форма вежбајќи дома, со помош на следењето податоци на екран, каде е вклучен бројот на завршени тренинзи, вкупното време на вежбање и согорените калории—може дури и да ги синхронизираш податоците од компатибилен уред или електронски носив уред.

* Достапноста на даватели на содржина и фитнес содржина може да се разликува во зависност од земјата и регионот.* За користење на содржината на Samsung Health може да биде потребно дополнително плаќање* Достапноста на услугите подлежи на промена без претходно известување. * Потребно е корисникот да биде најавен на истата корисничка сметка на Samsung, и на ТВ и на мобилниот уред. * За синхронизација на податоци за здравјето потребно е компатибилен мобилен уред, носиви електронски уреди кои ја поддржуваат Samsung Health.

Спецификации

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање
 • Remote control
  АНГЛИСКИ, УНГАРСКИ, ПОЛСКИ, ГРЧКИ, БУГАРСКИ, корзикански, ЧЕШКИ, СЛОВАЧКИ, РОМАНСКИ, СРПСКИ, АЛБАНСКИ, МАКЕДОНСКИ, СЛОВЕНЕЧКИ, ЛЕТОНСКИ, ЛИТВАНСКИ, ЕСТОНСКИ
 • e-Manual
  АЛБАНСКИ
 • e-Manual
  ХРВАТСКИ
 • e-Manual
  АНГЛИСКИ
Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи од производот се предмет на промена.