Møt nyskapende nye funksjoner i 2020-modellen

2020 Samsung Smart TV kombinerer ny teknologi og design for å gi brukere en innovativ opplevelse. Takket være Infinity Design med en litt tilbakehellende skjerm byr flaggskipsmodellen Q900 og Q950 på en svært oppslukende opplevelse.

Oppslukende lydopplevelse med Q-Symphony

Så langt, når du slår på lydplanken, slås TV-lydfunksjonen automatisk av. Q-Symphony gjør det imidlertid mulig for TV-en og lydplanke å sende ut lyd samtidig. Som et resultat kan du oppleve en rikere lyd enn noensinne.

TV-en analyserer video- og lydsignalene og bestemmer hvilke høyttalere som skal produsere lyd og hvilke lyder med kunstig intelligens-teknologi og samarbeid mellom høyttalerne.

sammenligning av q symphony som er slått på og av

Merknad:

• Kun tilgjengelig fra Q80T TV-modell (unntatt Q80 49" modell) og fra Q60T lydplankemodell i 2020.
  • Bare tilgjengelig for HDMI (ARC) eller optisk tilkoblingstype.

Kontroller at lydplanken er slått på. Deretter kobler du til lydplanken i menyen Sound Output (Lydutgang).

Når de er koblet til lydplanken, sendes lyden automatisk ut fra TV-en og lydplanken.

Trinn 1. Trykk på Hjem-knappen på TV-fjernkontrollen og velg menyen Settings (Innstillinger).

kildemeny for lydplanke

Trinn 2. Velg Lyd-menyen, og velg deretter lydutgang.

Å velge/velger lydmeny (NEEDS CONTEXT)

Trinn 3. Finn og velg lydplanken du vil koble til for Q-Symphony (f.eks. TV + lydplanke [enhetsnavn])

Å velge/velger lydplankeenhet (NEEDS CONTEXT)

Merk: Enhetskjermbilder og meny er bare gitt som et eksempel på engelsk, men er også tilgjengelig på ditt språk.

Opplev 2020-designete med tilbakehellende skjerm

Samsung-toppmodellen gir ikke bare forbedret ytelse, men også en svært imponerende utforming. 8K Q900 / 950-serien er de første Samsung TV-ene med Infinity Design-konseptet. Én av de nye designfunksjonene er at den er designet med en helling bakover på 3,5 grader når den er montert ved bruk av det medfølgende stativet. Dette betyr at den kan gi titteren den beste visningsvinkelen når storskjermen er montert i en relativt lav posisjon.

Merk: Tilbakehellende design gjelder bare for seriene Q900/950 i 2020.

Designfunksjoner for maksimal konsentrasjon

Det hellende designet ble applikert ikke bare for å gi den beste oppløsningen, men også den optimale visningsvinkelen på storskjermen, slik at man kan konsentrere seg skikkelig på skjermen. Bilde vist nedenfor er av en enhet som lener bakover og viser hvorfor dette er gjort. Seernes øyne er 90 grader mot skjermen.

vinkel på tilbakehellende skjerm

Ikke forsøk å justere TV-hellingen

Q900/950-serien er designet for å lene litt tilbake, slik at toppen av skjermen er lenger bak enn bunnen. Det er konseptet med produktet.

Denne hellingen er også fast, ikke justerbar.

Prøv ikke å korrigere dette eller å utjevne med flate gjenstander under TV-sokkelen. Dette kan være farlig og føre til at TV-en blir ustabil og velter.

advarsel om tilbakehellende skjerm