Galaxy Buds+

Galaxy Buds+

SM-R175NZWAEUC

 • Studijski kvalitet van studija
 • Brzo punjenje za kratke pauze
 • Prilagodljivi sistem sa 3 mikrofona

Izaberi boju

Boja :
Par uvećanih Galaxy Buds plus slušalica koje se sa obe strane kreću ka centru. Leva slušalica nestaje, dok se desna postavlja na uho žene koja je okrenuta licem nadesno. Žena deluje kao da se uživa u ritmu, izraz lica pokazuje da viče.
Par uvećanih Galaxy Buds plus slušalica koje se sa obe strane kreću ka centru. Leva slušalica nestaje, dok se desna postavlja na uho žene koja je okrenuta licem nadesno. Žena deluje kao da se uživa u ritmu, izraz lica pokazuje da viče.

Slušalice
koje potpuno menjaju
tvoj doživljaj zvuka.

Predstavljamo Galaxy Buds+ slušalice.
Naše prve bežične slušalice sa dvosmernim zvučnicima sa AKG
zvukom, bogatim visokim tonovima i dubokim basom,
prilagodljivim sistemom od 3 mikrofona za kristalno jasne pozive
i dugotrajnom baterijom – i sve to za vrhunsko iskustvo slušanja.

Crna Galaxy Buds plus futrola za punjenje se otvara i par slušalica lebdi iznad futrole.

Uvodimo Galaxy Buds+ u BTS galaksiju

Nekoliko redova fotografija sa slikama svih BTS članova koji nose Galaxy Buds Plus BTS model. Jedna od slika prikazuje Galaxy Buds Plus BTS model na beloj pozadini, sa ljubičastim srcem sa strane.

Galaxy Buds+ BTS Edition

Uključujući simboličnu nijansu ljubičaste boje benda, naglašenu BTS logotipom, Galaxy Buds+ BTS izdanje daje odličnim slušalicama potpuno nov izgled. Uskoro.

AUDIO

Prepusti se svojoj muzici

Bogati, prirodni zvuk sada je unapređen zahvaljujući novom Galaxy Buds+ sistemu dvosmernih dinamičkih zvučnika i pojačanom drajveru. Snažan bas i jasni visoki tonovi učiniće da želiš da se prepustiš u potpunosti ritmu muzike.

Čovek koji nosi bele slušalice okrenut je ulevo dok se smeje, a donji deo lica mu je prekrivenim rolkom.
Rasklopljen unutrašnji deo jedne slušalice gde se vidi unutrašnji mikrofon i visokotonski dvosmerni zvučik sistema (jasni visoki tonovi) i vufer (bogat i moćan bas). Rasklopljen spoljašnji deo druge slušalice pokazuje dva spoljašnja mikrofona.

Razgovaraj bez
potrebe da budeš glasan

Uživaj u kristalno jasnim pozivima i nenadmašivom kvalitetu glasa sa 2 inovativna spoljašnja mikrofona koji tvoj glas jasno izdvajaju od pozadinske buke.

Čovek koji nosi crne Galaxy Buds plus slušalice smeši se dok gleda ženu pored sebe koja nosi bele Galaxy Buds plus slušalice. Žena se smeši sa šakama u vazduhu iza glave.

Prilagođavaju se buci,
umesto tebe.

Galaxy Buds+ prilagodljivi sistem sa 3 mikrofona omogućava da se čuješ
uprkos pozadinskoj buci. Dva spoljašnja
mikrofona rade zajedno sa unutrašnjim
mikrofonom kako bi blokirali okolnu
buku dok razgovaraš telefonom.

Uvećana spoljašnja površina leve slušalice sa označena dva spoljašnja mikrofona. Uvećana unutrašnja površina desne slušalice postaje prozirna kako bi se prikazao položaj unutrašnjeg mikrofona

Kvalitet zvuka
koji zaista čuješ

Ne propusti ni jedan detalj tokom slušanja muzike i gledanja videa zahvaljući naprednoj audio tehnologiji kompanije AKG, nagrađenoj Gremi nagradom. Vrhunski zvuk studijskog kvaliteta je čist i prirodan, što unapređuje iskustvo slušanja podkasta, audio-knjiga i obavljanja telefonskih poziva.

Plutajući skup povećanih plavih Galaki Budsova plus odvojeno horizontalno jer se na sredini pozadine pojavljuje „Sound bi AKG“, a animirani zvučni talasi se pojavljuju iz zvučnika koji su okrenuti prema unutra.

BATERIJA

Moć koja
te pokreće

Slušaj muziku bez brige o trajanju baterije. Uživaj u čak 11 sati neprekidnog vremena slušanja nakon jednog punjenja koje se može proširiti na ukupno 22 sata sa Galaxy Buds+ futrolom za punjenje. 1

 • Samo slušalice 11 sati Sa futrolom 22 sata
Slika glave do ramena čoveka koji nosi Galaxy Buds plus slušalice sa širokim osmehom, dok naginje glavu udesno.

Brzo punjenje
za kraće pauze

 • Punjenje od 3 minuta Vreme reprodukcije 1 od oko1 sat
Povezan par uvećanih crnih Galaxy Buds plus slušalica prikazan je u otvorenoj futroli za punjenje.

Bežične slušalice,
bežično punjenje

Napuni bateriju pomoću bilo kog Qi kompatibilnog bežičnog punjača ili preskoči punjač i bez muke podeli energiju direktno sa svog Galaxy telefona. 2

Bele Galaxy Buds plus slušalice u otvorenoj futroli za punjenje stoje na kružnoj crnoj bežičnoj podlozi za punjenje sa animiranim električnim kružnim talasima (poput vodenih) koji se šire iz punjača.

Saznaj kada je vreme
za ponovno punjenje

Upotrebi svoj pametni telefon kako bi proverio koliko ti je baterije ostalo za svaku pojedinačnu slušalicu i futrolu za punjenje, tako da znaš kada je vreme za sledeće punjenje.

Galaxy telefon sa GUI trajanjem baterije slušalica i futrolom za punjenje zgodno prikazanimna ekranu.

POGODNOSTI

Slušaj ono što
želiš da čuješ

samsung laboratory logo

Prilagodi u kojoj meri ćeš čuti zvuke iz spoljašnjeg sveta kako bi ostao koncentrisan i uključen. Pojačaj ambijentalni zvuk kada treba da se uključiš u okolna dešavanja bez potrebe za skidanjem slušalica. 4

Slika izbliza sa tri prijatelja čvrsto zagrljena. Čovek sa leve strane nosi bele slušalice i gleda nagore dok govori. Žena u sredini nosi crne slušalice, zatvara oči i smeši se. Žena sa desne strane, koja nosi plave slušalice, naslanja glavu na rame žene u sredini i smeši se dok su joj oči zatvorene. Jačina ambijentalnog zvuka je na GUI podešena na najveću vrednost.

Kontrola na dodir prsta

Menjaj pesme sa svoje liste, odgovaraj na pozive i prilagođavaj jačinu zvuka jednostavnim dodirom slušalica. Prilagodi svoje lične komande dodira za više kontrole i nezavisnost od telefona.

Uvećani par Galaxy Buds plus slušalica. Leva trećina je prekrivena plavom bojom, sredina je prekrivena crnom bojom i desna trećina je prozirna. Četiri iscrtane linije u donjem delu označavaju komande. Dodirni i pustićeš ili pauzirati pesmu. Pipni dva puta ako želiš da pustiš sledeću pesmu ili kako bi se javio ili prekinuo razgovor. Pipni tri puta da pustiš prethodnu pesmu. Dodirni i zadrži prst za izvršenje unapred postavljene funkcije.

GALAXY EKOSISTEM

Povezivanje u jednom koraku

Poveži svoje Galaxy Buds+ slušalice putem jednog jednostavnog koraka sa kompatibilnim uređajima na svom Samsung Cloud nalogu. Nema potrebe da prekidaš povezivanje, Bluetooth povezivanje se lako prebacuje sa tvog telefona na tablet ili druge Samsung uređaje.

Četiri Samsung uređaja su prikazana jedan to drugog: Galaxy tablet, Galaxy Buds plus slušalice, Galaxy watch sat i Galaxy telefon. Kada kružni Bluetooth signali u pozadini postanu plavi, tablet prikazuje Samsung Cloud GUI, Galaxy watch sat prikazuje muzički GUI i Galaxy telefon prikazuje GUI Galaxy Buds plus Bluetooth povezivanja.

Za lakše obavljanje poslova upari ih sa svojim računarom

Poveži svoje Galaxy Buds+ slušalice sa računarom koji radi na Windows 10 OS i završi svoje obaveze kod kuće. Dovoljno je samo da slušalice budu u režimu za povezivanje u blizini računara, koji će ih onda prepoznati i upariti kroz Swift Pair. Tako je jednostavno i lako raditi u društvu, iako smo razdvojeni. 6

Čovek sedi kod kuće, nosi Galaxy Buds slušalice dok učestvuje u konferencijskom razgovoru na svom PC-ju.

Kompatibilne sa Android i iOS sistemima

Upari ih sa pametnim uređajima preko Bluetootha. Slušalice povezane kroz aplikaciju Galaxy Wearable na Android uređajima i Galaxy Buds+ aplikaciju na iOS uređajima pokazaće svoje najbolje karakteristike. 7

Crni par Galaxy Buds plus slušalica pored kompatibilnog Galaxy uređaja, sa telefonom koji pokazuje ekran za uparivanje preko Bluetootha i satom koji pokazuje vreme.
 1. 1) Zasnovano na internom testiranju. Testiranje vremena audio-reprodukcije uparivanjem para Galaxy Buds+ slušalica pre proizvodnje, sa nedavno izašlim Galaxy pametnim telefonom sa podrazumevanim postavkama (isključena funkcija Ambijentalnog zvuka). Za punjenje se koristi Samsung putni adapter. Stvarno trajanje baterije i vreme punjenja zavisi od specifičnosti načina korišćenja, broja već obavljenih punjenja i brojnih drugih faktora.
 2. 2) Galaxy Buds+ slušalice sa bežičnom Powershare funkcijom su kompatibilne sa Samsung Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, S10 5G i Fold.
 3. 3) Dostupne boje mogu varirati u zavisnosti od države.
 4. 4) Dodatne funkcije dostupne su u meniju Laboratorije. Funkcije u meniju Laboratorije mogu se dodavati ili brisati.
 5. 5) Izobličen zvuk može biti posledica lošeg postavljanja ili labavih vrhova slušalica. U tom slučaju, zameni vrhove slušalica tako da odgovaraju tvojim ušima ili smanji jačinu ambijentalnog zvuka.
 6. 6) Kompatibilne su sa PC računarima koji rade na OS Windows 10 verzija 1803 ili novija. Kako bi Swift Pair bio omogućen na tvom računaru, otvori „Bluetooth & ostali uređaji” i proveri da li je čekirano polje za prikazivanje notifikacija pri povezivanju preko Swift Paira.
 7. 7) Kompatibilne su sa pametnim telefonima i tabletima koji rade na Android 5.0 ili novijim operativnim sistemima i onima koji imaju više od 1.5 GB RAM memorije. Takođe su kompatibilne i sa iPhone 7 ili novijim modelima sa iOS 10 ili novijim sistemima.

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.

* Slika bubica Galaxy Buds Pro simulirana za potrebe ilustrovanja.

SM-R175 Baterija: 85mAh (tipično) * * Tipična vrijednost testirana u laboratorijskim uvjetima tvrtke Samsung. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije između uzoraka baterija testiranih u skladu s IEC 61960 standardom. Nazivni (minimalni) kapacitet je 82mAh. Stvarni vijek trajanja baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima uporabe i drugim čimbenicima. Za više informacija posjetite www.samsung.com