Prelep televizor.
I kad je uključen i kad je isključen.

Ovaj video prikazuje uvođenje 5 ključnih elemenata dizajna Q90R: premijum metalni izgled, "lebdeće" postolje za TV, metalnu ivicu okvira, gladak metalni finiš kao i telo koje izgleda kao da je iz jednog komada. Metalno postolje oblikovano je kao lebdeća, savitljiva TV površina, koja izgleda kao da lebdi dok okvir ima zaobljenu ivicu. Tako formirani okvir i postolje fokusiraju pažnju gledaoca smo na ekran. Q9OR izgleda sofisticirano sa svojim metalnim postoljem i okvirom. Stalak i okvir zajedno izgledaju kao jedinstven dizajn koji poboljšava užitak gledanja.
Ovaj video prikazuje uvođenje 5 ključnih elemenata dizajna Q90R: premijum metalni izgled, "lebdeće" postolje za TV, metalnu ivicu okvira, gladak metalni finiš kao i telo koje izgleda kao da je iz jednog komada. Metalno postolje oblikovano je kao lebdeća, savitljiva TV površina, koja izgleda kao da lebdi dok okvir ima zaobljenu ivicu. Tako formirani okvir i postolje fokusiraju pažnju gledaoca smo na ekran. Q9OR izgleda sofisticirano sa svojim metalnim postoljem i okvirom. Stalak i okvir zajedno izgledaju kao jedinstven dizajn koji poboljšava užitak gledanja.

Reci zbogom svemu što odvlači pažnju! Novi QLED televizori donose minimalistički dizajn, a okvir i postolje su spojeni u jedan deo. Elegantan i prefinjen dizajn QLED televizora za beskrajno uživanje i vizuelno jedinstvo.

᠎
᠎
Vizuelni prikaz filozofije dizajna QLED televizora za 2019. koja se zasniva na sveobuhvatnom i neprevaziđenom iskustvu gledanja (potpuno uživljavanje u sliku sa ekrana) uz upotrebu skromnog minimalističkog dizajna, tankog okvira, elegantnog dizajna uz korišćenje metalnih materijala i raznovrsno dizajniranih i prefinjenih postolja. Jedinstvo dizajna konačno dolazi do izražaja u vidu jedne neprimetne veze, odnosno jednog jedinog tankog kabla, i zidnog nosača bez razmaka. Na početku vizuelnog prikaza vidi se cela linija QLED televizora za 2019. sa istaknutim dizajnom, filozofijom i posebnim funkcijama za svaki model, i na kraju se slika menja, mešaju se i stapaju svi proizvodi dok se konačno ne vidi cela linija proizvoda poređanih jedan pored drugog.
Poseban prikaz nekoliko Samsung QLED televizora za 2019. uz isticanje funkcija zakrivljene leve ivice modela Q90R i vizuelnog jedinstva, zakrivljene desne ivice modela Q60R sa prefinjenim dizajnom postolja, i slika unutrašnjosti modela Q900R postavljenog na zid dnevne sobe koji se svojim minimalističkim dizajnom savršeno uklapa u enterijer.

Prelep televizor čak i kada je isključen

Ambijentalni način rada

QLED televizor menja tvoj prostor čak i kada nije upaljen, savršeno se uklapa u enterijer i istovremeno ti pruža sve potrebne informacije. Dizajniran kao umetničko delo.

᠎
᠎
Video snimak na kome su prikazane različite opcije ambijentalnog načina rada.
QLED televizori za 2019. imaju dve nove posebne opcije za uređenje prostora: model svetlucave mreže i model linearnih tačkica. Takođe obezbeđuju korisne svakodnevne informacije i prikazivanje fotografija. Vidi se kako se QLED televizor za 2019. savršeno uklapa u dekor dnevne sobe zahvaljujući funkciji ambijentalnog načina rada.

Pokreni Ambijentalni način rada na QLED televizoru

Objašnjenje kako pokrenuti funkciju ambijentalnog načina rada preko jednog daljinskog upravljača na QLED televizorima za 2019.
Vizuelni prikaz na kome se vidi koliko je lako pristupiti ambijentalnom načinu rada na QLED televizorima za 2019. Korišćenjem direktnog dugmeta za ambijentalni način rada na jednom daljinskom upravljaču kada koristite televizore za 2019. direktno pristupate ambijentalnom načinu rada bez uključivanja televizora.

Pretvori prostoriju u prostor za žurku

Slika prikazuje novi model ambijentalnog načina rada „svetlucava mreža” na QLED televizoru za 2019. i mobilni telefon sa koga je model preuzet preko aplikacije SmartThings.
Objašnjenje kako koristiti ambijentalni način rada na QLED televizorima za 2019. i preuzimanje modela svetlucava mreža. Prikazan je TV ekran sa svetlucavom mrežom koja funkcioniše kao sijalica i osvetljava prostoriju.
Vidi se povezivanje sa aplikacijom SmartThings koja je instalirana na mobilnom uređaju, nakon toga korisnik klikne na Décor, pa na model svetlucava mreža, a onda izabere opciju „Pogledaj na TV-u”, nakon čega se preko celog ekrana vidi model svetlucava mreža. Otvaranjem Stila i podešavanja pristupa se meniju svetlucave mreže u kome postoji veliki izbor različitih prilagođenih modela. Korisnik bira režim Party, i svetlucavu mrežu zamenjuje model za žurke.

Podeli svoje najlepše trenutke preko ekrana QLED televizora

Korisnik slika pejzaž i postavlja fotografiju na ekran QLED televizora za 2019. koristeći funkciju ambijentalnog načina rada.
Objašnjenje kako koristiti ambijentalni način rada na QLED televizorima za 2019. kao foto zid u dnevnoj sobi. Korisnik mobilnim telefonom slika pejzaž. Onda otvara aplikaciju SmartThings, dodirne „Ambijentalni način rada”, potom pronalazi „Moj album” i dodirne „Izaberi fotografije”. Korisnik bira fotografiju i ona se pojavljuje na ekranu televizora. Tipka „Dalje” daje korisniku različite opcije za filtriranje i on bira „vodene boje”. Slika na ekranu sada prikazuje primenu filtera za vodene boje. Video snimak se završava prikazom ekrana sa novoizabranom slikom koja je sada deo enterijera.
QLED televizori za 2019. sa jednom Samsung neprimetnom vezom na zidu. Još jedan QLED televizor sa zidnim nosačem bez razmaka i sa dekorom za dnevnu sobu preko ambijentalnog načina rada.
᠎

QLED televizori imaju mogućnost jednog neprimetnog povezivanja pa više nema neurednih kablova koji remete lepotu prostora i bespotrebno odvlače pažnju.

Ali, to nije sve. QLED televizor ima zidni nosač bez razmaka koji je toliko blizu da se jedva primećuje i savršeno se uklapa u enterijer.

᠎

Kreiraj sopstveni stil
sa QLED televizorom

QLED televizor za 2019. model Q900R na zidu u dnevnoj sobi.

Pregled QLED
televizora
za 2019

Pregled QLED televizora za 2019. baner

Saznaj više
o tehnologiji

Quantum procesor za 2019

Saznaj koliko
je lagan
QLED televizor

Jedan Samsung daljinski upravljač za 2019. u ruci

* „Neprimetno povezivanje“ odnosi se na jedan providan optički kabl povezan na One Connect kutiju, koja sadrži kablove eksternih uređaja, ali se ne odnosi na kabl za napajanje televizora ili na kablove povezane na druge uređaje, kao što je zvučni projektor.
* Uređaji moraju biti povezani na One Connect preko HDMI kabla.
* Zidni nosač bez razmaka: Mereno sa zadnje strane televizora, razmak može da se razlikuje u zavisnosti od tipa montaže i zida.
* Zidni nosač bez razmaka se prodaje posebno.
* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije izgleda i dizajna koje ne utiču na performanse proizvoda podležu izmenama bez prethodne najave.
* Pogledajte stranicu sa detaljima o proizvodu za svaki model.
* iOS&Android uređaji koji nisu Galaxy moraju da preuzmu SmartThings aplikaciju za podešavanje ambijentalnog načina rada na mobilnom uređaju.