Revolucionarni dizajn koji drži pažnju

Apsolutna lepota minimalizma

Apsolutna lepota minimalizma Apsolutna lepota minimalizma
Neo QLED infinity screen contains a part of a mountain lake reflection picture. The screen border is only distinguished by a brightness outlined by thin bezels.

Infinity ekran i Infinity One dizajn

Infinity One dizajn je dizajn sa najtanjim profilom.
S crnim ivicama koje su skoro sasvim nestale, Infinity ekran ne samo što tvoj doživljaj čini imerzivnijim i realističnijim, već sasvim menja izgled tvog enterijera čineći ga modernim.

Minimalističko rešenje za kablove i nered

Tanak One Connect koji se može povezati sa Neo QLED televizorom stoji na TV komodi ispod TV-a i prikazan je krupan kadar zadnjeg dela uređaja sa portovima. Tanak One Connect koji se može povezati sa Neo QLED televizorom stoji na TV komodi ispod TV-a i prikazan je krupan kadar zadnjeg dela uređaja sa portovima.

Tanak One Connect koji se može povezati

Ne samo što smo stanjili naš One Connect, već smo mu dali i novi oblik koji se potpuno može sakriti prikačivanjem za zadnji deo TV-a ili postaviti uredno sa strane.

Kao prilepljen za zid

U dnevnoj sobi se vidi Neo QLED čiji se skoro nevidljivi kabl pruža od sredine Neo QLED TV-a duž zida nadole i jedva se vidi. U dnevnoj sobi se vidi Neo QLED čiji se skoro nevidljivi kabl pruža od sredine Neo QLED TV-a duž zida nadole i jedva se vidi.

Slim Fit montaža na zid

Za besprekorno uredan izgled, uz Slim Fit montažu, TV na zidu stoji kao prilepljen. A što se eksternih uređaja tiče, jedan, gotovo neprimetan kabl je sve što ti je potrebno za spajanje sa TV-om i urednost prostora.

* Mereno sa zadnje strane TV-a, razmak može varirati u zavisnosti od tipa zida i načina montaže.
* Slim Fit set za montažu na zid se prodaje odvojeno.
* Podržano samo za televizore veličine 43"~ 85".

Neo QLED je postavljen na zid u enterijeru uz pomoć Slim Fit seta za montažu na zid i prirodno se uklapa u prostor, s obzirom da zbog Slim Fit montaže TV deluje kao prilepljen za zid, bez imalo razmaka. Neo QLED je postavljen na zid u enterijeru uz pomoć Slim Fit seta za montažu na zid i prirodno se uklapa u prostor, s obzirom da zbog Slim Fit montaže TV deluje kao prilepljen za zid, bez imalo razmaka.

Otkrij sledeću fazu evolucije TV dizajna i gledalačkog iskustva

Prikazan je Neo QLED u raznim scenarijima kako se prirodno uklapa i oplemenjuje enterijer i gledalačko iskustvo svojim novim dizajnom i dodatnom opremom poput Infinity ekrana, Infinity One dizajna i Slim Fit montaže na zid. Prikazan je Neo QLED u raznim scenarijima kako se prirodno uklapa i oplemenjuje enterijer i gledalačko iskustvo svojim novim dizajnom i dodatnom opremom poput Infinity ekrana, Infinity One dizajna i Slim Fit montaže na zid.

* Dizajn i karakteristike Neo QLED televizora mogu se razlikovati u zavisnosti od modela i veličine.
* Slike su simulirane i imaju samo ilustrativnu svrhu. Specifikacije izgleda i dizajna koje ne utiču na performanse proizvoda mogu biti izmenjene bez prethodne najave.
* U vezi sa detaljima o proizvodu pogledati stranicu konkretnog modela.