Snaga za svakodnevne aktivnosti

Muškarac u dnevnoj sobi pregleda korisnički interfejs Smart Hub aplikacije na Neo QLED televizoru. Muškarac u dnevnoj sobi pregleda korisnički interfejs Smart Hub aplikacije na Neo QLED televizoru.

24 časa u društvu Neo QLED televizora

09.00 ujutru

Bez kašnjenja na posao od kuće

Čovek radi na svom Neo QLED televizoru. Čovek radi na svom Neo QLED televizoru.

Završi današnji posao od kuće

Radni prostor

Opremi svoju kućnu kancelariju Neo QLED televizorom. Radni prostor je mesto gde ti je omogućen brz pristup datotekama i saradnja sa kolegama. Uz to, povezujući svoj telefon sa Neo QLED televizorom povećaćeš udobnost i imati veći prostor za rad.

 • * Daljinsko povezivanje sa PC-jem podržano je samo za Windows 10 Professional ili noviji i Mac OS 10.5 ili noviji.
 • * Za automatsko prepoznavanje poslovnog PC-ja neophodno je imati važeći Samsung nalog i instalirati aplikaciju Easy Connection to Screen na PC (Mac OS nije podržan). Ova karakteristika je raspoloživa kod modela proizvoda koji imaju opciju „Advanced” PC na TV. U vezi sa raspoloživosti pogledati specifikacije proizvoda svakog modela.
 • * Za povezivanje pametnog telefona sa Samsung DeX-om neophodno je imati kompatibilan mobilni uređaj.
U toku je poslovni sastanak preko video-poziva. Tri osobe razgovaraju preko Google Duo aplikacije. U toku je poslovni sastanak preko video-poziva. Tri osobe razgovaraju preko Google Duo aplikacije.

Pametniji način da okupiš svoj tim

Aplikacija za video razgovor

Pojavi se u velikom stilu i odmah okupi ceo tim iz udobnosti svoje dnevne sobe gde ti Google Duo aplikacija omogućava da sa njima obaviš video razgovor.

 • * Neophodno je obezbediti dodatne kompatibilne uređaje, poput Samsung SlimFit kamere, Logitech veb-kamere ili mobilne kamere (za više informacija posetite [*]). Prodaje se odvojeno.
 • * Određene usluge možda neće biti dostupne u trenutku kupovine.

01.00 po podne

Odmori se od posla i zaigraj omiljenu igru

Gejming je upravo postao još imerzivniji

Super Ultrawide GameView & Game Bar

Dođi do više pobeda igrajući na do sada neviđeno širokom prikazu akcije na slikama odnosa 21 : 9 i 32 : 9 i uz nadograđenu Gamebar funkciju za automatsku optimizaciju igre i prikaz statistike u realnom vremenu.

 • * Super Ultrawide GameView je raspoloživ za igrice koje podržavaju ultraširok prikaz i samo za PC igrice.
 • * Neke igrice možda ne podržavaju ili je kod njih ograničeno korišćenje ove funkcije.
 • * Može biti potrebno promeniti rezoluciju ekrana na eksternom uređaju.

Dodatno pojačanje za jasnoću pokreta

Motion Xcelerator Turbo Pro

Uskoči direktno u odličan gejming vanserijske jasnoće pokreta. Neo QLED koji ima Motion Xcelerator Turbo Pro podržava 4K rezoluciju pri 144 Hz stopi osveženja tečnoj kao voda.

Reakcija na zadatu komandu stiže istog trenutka

Automatski režim sa malim kašnjenjem (ALLM)

Vreme je da zaista počneš da pobeđuješ. ALLM drastično smanjuje ulazni lag, pa je odziv ekrana prilikom pritiska na dugme trenutni i radnja je odmah vidljiva.

Gejming performanse koje ne koče

FreeSync Premium Pro

Otkrij draž igranja ispočetka uz grafiku koja se menja brzinom kojom je i predviđeno. Neo QLED proaktivno sinhronizuje broj izlaznih GPU kadrova sa pravom stopom osveženja, tako smanjujući pojavu cepanja slike po horizontali.

* Doživljaj gledanja može varirati u zavisnosti od vrste sadržaja i grafičkog procesora.

05.00 po podne

Spremi se za prijatno veče puno zabave

Četiri različita sadržaja istovremeno prikazana na jednom Neo QLED ekranu spremnom za višestruki prikaz. Četiri različita sadržaja istovremeno prikazana na jednom Neo QLED ekranu spremnom za višestruki prikaz.

Pretvori 1 u 4 ekrana

Multi View

Imaš više utakmica u isto vreme?
Multi View je najbolji način da istovremeno pratiš više sadržaja i njihov raspored podesiš kako ti odgovara.

 • * Podržava Android OS i iOS pametne telefone. Potraži stranicu sa korisničkom podrškom u vezi sa detaljima o kompatibilnim mobilnim uređajima.
 • * Višestruki prikaz četiri ekrana podržan je na 8K modelima.
Spisak TV aplikacija je postavljen na Smart Home traci u donjem delu Neo QLED televizora, dok se u pozadini vidi film koji je u toku. TV aplikacije kao što su Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV i Disney Plus su istaknute. Spisak TV aplikacija je postavljen na Smart Home traci u donjem delu Neo QLED televizora, dok se u pozadini vidi film koji je u toku. TV aplikacije kao što su Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV i Disney Plus su istaknute.

Beskonačan svet zabave

Aplikacije sa sadržajima

Obezbedi sebi pristup najboljim svetskim striming servisima uključujući Netflix, Disney+ i Apple TV+, smeštenih na jednom mestu, na tvom Neo QLED televizoru.

* Raspoloživost pružaoca sadržaja striming servisa zavisi od regiona.

Na Smart Home traci koja je prikazana u donjoj polovini Neo QLED televizora vidi se mnogo aplikacija i kanala sa sadržajima koji su grupisani. Na Smart Home traci koja je prikazana u donjoj polovini Neo QLED televizora vidi se mnogo aplikacija i kanala sa sadržajima koji su grupisani.

Konačno slobodan TV, bez kablova

Samsung TV Plus

Uz Samsung TV Plus više nema potrebe za dodatnim pretplatama ili plaćanjem. Sada imaš pristup stotinama kanala sa najrazličitijim sadržajima koji su grupisani tako da se lako pronalaze.

* Usluga prikazivanja sadržaja može se razlikovati u zavisnosti od regiona i podložna je promenama bez prethodnog obaveštavanja.

07.30 uveče

Ne propusti lagane vežbe pred spavanje

Treniraj sa popularnim fitnes profesionalcima

Samsung zdravlje – fitnes sadržaji

Uživaj u odličnoj biblioteci najboljih vežbi za trening kod kuće, od meditacije do treninga visokog intenziteta. Sebe tokom vežbanja, zahvaljujući Slim Fit kameri povezanoj sa Neo QLED televizorom, možeš gledati dok istovremeno pratiš uputstva trenera.

 • * Usluga je raspoloživa u SAD, Kanadi, Južnoj Koreji i Velikoj Britaniji. Uređaji sa Smart Trainer podrškom se mogu razlikovati u zavisnosti od države. Partneri i sadržaj usluga mogu varirati u zavisnosti od regiona.
 • * Potrebna je dodatna kompatibilna oprema, poput kamere. Prodaje se odvojeno.
 • * Raspoloživost provajdera i odgovarajućeg fitnes sadržaja može varirati u zavisnosti od države i regiona.

09.20 uveče

To bi bilo sve za danas, noć prepusti svom TV-u

Tvoj najbolji batler

SmartThings

Opusti se i prepusti ostalo svom pametnom batleru. Neo QLED se besprekorno povezuje, prati i kontroliše tvoje uređaje umesto tebe.

 • * Dostupna tehnologija, funkcije i karakteristike mogu se razlikovati u zavisnosti od države, regiona, pružaoca usluge, mreže ili proizvoda, a podložni su promenama bez prethodne najave (za više informacija posetite [*])
 • * Neophodni su Wi-Fi, Bluetooth ili drugi tip bežičnog povezivanja i uređaji registrovani u aplikaciji SmartThings.
 • * Povezani uređaji se prodaju odvojeno.
Muškarac izgovara: „Prikaži mi akcione filmove” ka solarnom daljinskom upravljaču. Prikazane su logo oznake za Google, Bixby i Alexa. Muškarac izgovara: „Prikaži mi akcione filmove” ka solarnom daljinskom upravljaču. Prikazane su logo oznake za Google, Bixby i Alexa.

Izaberi

Multiple Voice Assistants

Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant – svi su oni ugrađeni u tvoj TV i spremni da ti pruže optimalnu zabavu i pomognu da gledaš pametnije.

 • * Samsung može u bilo kom trenutku i po svom nahođenju bez prethodnog upozorenja ili obaveštenja promeniti uslugu glasovnog pomoćnika ili suspendovati odnosno prekinuti pružanje usluge glasovnog pomoćnika ili bilo kog dela usluge glasovnog pomoćnika. Prikazani sadržaji, TV usluge i mogućnosti možda nisu dostupni u svim regionima i na svim teritorijama.
 • * Usluga glasovne komande Bixby prepoznaje engleski (US/UK), francuski, španski, nemački, italijanski, kineski i korejski. Ne može prepoznati sve akcente, dijalekte i izraze.
 • * Amazon, Alexa i ostale logo oznake jesu zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njegovih povezanih društava.
 • * Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.

* Pametne usluge i GUI mogu se razlikovati u zavisnosti od modela i regiona.

* Pre korišćenja potrebno je prihvatiti uslove i odredbe primene Smart Hub aplikacije, kao i Politiku privatnosti.

* Stvarni izgled proizvoda i daljinski upravljač mogu se razlikovati od onih prikazanih na slikama.

* Slike su simulirane i imaju samo ilustrativnu svrhu. Specifikacije izgleda i dizajna koje ne utiču na performanse proizvoda mogu biti izmenjene bez prethodne najave.

* Dodatni detalji o proizvodu mogu se pronaći na stranici sa detaljima o proizvodu za svaki model.

* Izgledi usluga mogu se menjati bez prethodne najave.

* Raspoloživost usluga podložna je promenama bez prethodne najave.

* Za funkciju PC na TV neophodno je imati internet na TV-u i PC-ju.