75L 60cm Infinite Line™ Dual Cook Steam™ Oven NV75T8979RK/EF

75L 60cm Infinite Line™ Dual Cook Steam™ Oven NV75T8979RK/EF

NV75T8979RK/EF

 • Dual Cook Steam™: 100% Stomen
 • Verticaal Design
 • Smart Things
 • Kerntermperatuursensor

Kies jouw Kleur

Kleur :
 • Tegelijkertijd stomen, bakken en braden
  Dual Cook
 • Tegelijkertijd stomen, bakken en braden
  Dual Cook Steam™
 • Intuïtieve bediening
  Non-Touch 4.3" TFT-LCD & grote knop
 • Eenvoudig alles in de gaten houden, altijd en overal
  Wi-Fi Connectivity with SmartThings

Awards

BESTE VAN DE TEST

Infinite Line™ Dual Cook Steam™ NV75T8979RK/EF

Nieuw harmonieus design in je keuken

Infinite Line™

Creëer de keuken van je dromen, waarin je beter werkt, je beter voelt en die er beter uitziet. De toestellen in de Samsung Infinite Line™ hebben een verfijnd verticaal ontwerp met naadloze platte oppervlakken voor een schitterend stijlstatement. En de verschillende geavanceerde technologieën staan garant voor dynamische, veelzijdige prestaties.

Efficiënt meerdere gerechten tegelijkertijd koken

Dual Cook

Bepaal zelf hoe je gerechten van verschillend formaat bereidt en bespaar tijd en energie. Het Dual Cook-systeem heeft boven en onder kookzones die je onafhankelijk van elkaar of juist op dezelfde instelling kunt gebruiken. Gebruik één zone voor kleinere maaltijden of twee zones voor verschillende gerechten. Je kunt ook de hele oven voor grote gerechten gebruiken.

Tegelijkertijd stomen, bakken en braden

Dual Cook Steam™

Kook efficiënt met minder moeite en meer smaak! Het Dual Cook-systeem biedt je de flexibiliteit om verschillende soorten gerechten tegelijkertijd te bereiden. Geniet van optimale flexibiliteit van bakken en braden of het stomen van eten – en dat allemaal tegelijkertijd!

Bespaar tijd en bereid in één keer een volledige maaltijd

Dual Cook Steam™ 8-combinaties

Je bent veel flexibeler als je meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Dual Cook Steam™ heeft boven en onder kookzones die onafhankelijk van elkaar werken, zodat je verschillende gerechten op verschillende temperatuur- en tijdsinstellingen kunt bereiden. Je kunt ook de volledige oven voor grote gerechten gebruiken.

Bespaar tijd en bereid in één keer een volledige maaltijd

Dual Cook Steam™ 8-combinaties

Kook efficiënt met minder moeite en meer smaak! Het Dual Cook-systeem biedt je de flexibiliteit om verschillende soorten gerechten tegelijkertijd te bereiden. Geniet van optimale flexibiliteit van bakken en braden of het stomen van eten – en dat allemaal tegelijkertijd!

Gezonde stoombereidingen

Full Steam met speciale stoomschaal

Bereid gemakkelijk gezonde gestoomde maaltijden. Met behulp van Full Steam-technologie en de speciale stoomschaal behouden groenten en vis meer van hun natuurlijke smaak en voedingswaarde. En de binnenkant van de oven hoef je niet te reinigen. De schaal kan gewoon in de vaatwasser en de oven heeft een pyrolytisch reinigingssysteem.

Altijd heerlijk knapperig en sappig eten

Stoom toevoegen

Geniet van heerlijk sappig en knapperig eten. Steam Assist vult de oven met stoom zodat er bij de bereiding van eten meer natuurlijke voedingssappen blijven behouden. Dit zorgt ervoor dat het eten sappig en zacht van binnen is, maar knapperig van buiten, met een bruin korstje. De hoeveelheid stoom kun je gemakkelijk instellen op 3 niveaus.

Intuïtieve bediening

Non-Touch 4.3" TFT-LCD & grote knop

Geniet van een gemakkelijkere en exclusievere manier van koken. De Non-Touch 4.3" TFT-LCD & grote knop heeft een luxe uitstraling met een kleurrijke, maar subtiele interface. Het toont intuïtief de status van de oven. Je kunt de verschillende functies gemakkelijk bedienen via het via de touchbuttons of de draaiknop.

Eenvoudig alles in de gaten houden, altijd en overal

Wi-Fi Connectivity with SmartThings

Bespaar tijd en doe veel meer met Wi-Fi Connectivity. Met een app* kun je de oven altijd en overal heel gemakkelijk in de gaten houden en bedienen. Je kunt de oven voorverwarmen of uitzetten en de temperatuur en tijd in de gaten houden en aanpassen. De Cooking Guide geeft de optimale ovenstand aan voor ieder gerecht en toont recepten.

* Beschikbaar voor Android- en iOS-toestellen. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.

Meer efficiënte energie, lagere kosten

Energielabel A+

Maak je huis energiezuiniger en bespaar geld op de elektriciteitsrekening. De oven heeft een A+ Energielabel, dus hij verbruikt duidelijk minder energie dan traditionele ovens zonder in te boeten aan prestaties of functionaliteit. En je hebt nog steeds alle voordelen van een grote ovencapaciteit.

Oven altijd spic en span door warmtereiniging

Pyrolytische reiniging

Hou de binnenkant van je oven netjes en proper zonder dat je tijd en energie aan schuren hoeft te verspillen of dure schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken. Een pyrolytisch reinigingssysteem verhit de binnenkant van de oven op hoge temperatuur en verbrandt vet- en voedselresten die na bereiding achterblijven. De oven wordt smetteloos schoon. Je hoeft alleen maar wat as weg te vegen.

Zeer gebruiksvriendelijk, met roosters die gemakkelijk in- en uitschuiven

2 volledig uitschijfbare telescopische rails

Zet dingen gemakkelijk in de oven en haal ze er al even gemakkelijk uit. De 2 telescopische rails boven en onder glijden soepel zelfs met zware pannen. Ze kunnen volledig zonder wrijving worden uitgetrokken, zodat je gemakkelijk iets in de oven kunt zetten en eruit kunt halen.

Sluit soepel, veilig en stil

Stille deur

Dankzij de stille deur kook je in alle rust en stilte. De deur sluit veilig, zacht en stil. Het scharnier zorgt ervoor dat de deur de laatste paar centimeter soepel in haar slot valt en langzaam en rustig dichtvalt. Zonder trillingen of harde geluiden.

Keer op keer perfect bereid vlees

Vleesthermometer

Controleer gemakkelijk de kerntemperatuur van vlees, zodat je zeker weet dat het perfect gegaard is naar je smaak. Met de vleesthermometer hoef je niet meer te gokken, hij geeft duidelijk aan wanneer het vlees voldoende is gegaard. En je hoeft geen tijd en warmte te verspillen met het openen van de oven om in het vlees te prikken.

Specificaties

 • Ovenkleur Onyx Black
 • Materialen Dual Cook Steam
 • Buitenkant (BxHxD) 595x596x570mm
 • Gewicht (Netto) 50.3kg

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Installeren

Installeren

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Reparatie service

Reparatie service

Klantenservice

Klantenservice