Maatschappijvriendelijke technologie

Onze MVO-programma’s zijn er omdat we willen tegemoetkomen aan de nieuwe maatschappelijke behoeften: jongeren digitale vaardigheden bijbrengen, apps voor verkeersveiligheid en duurzame verpakkingen.

Klaar voor de digitale economie

Doordat de economie digitaliseert en big data een steeds crucialere rol speelt, groeit de vraag naar professionals met digitale vaardigheden en een groot probleemoplossend vermogen. Leerlingen van nu zijn deze professionals van de toekomst. Daarom ondersteunt Samsung het onderwijs met de nieuwste informatietechnologie. Zodat elke leerling klaar is voor de digitale economie.

Studenten, met al dan niet beperkte mogelijkheden, hebben de kans om technologisch-gefaciliteerde opleidingen te volgen. Ook heeft Samsung aandacht voor leerkrachten. Samsung helpt hen met de juiste digitale tools en ondersteuning, zodat zij het onderwijs kunnen vernieuwen.

Ontdek onze projecten

Van programmeer-apps en virtual reality-games tot duurzame verpakkingen:
Samsung draagt met verschillende projecten zijn steentje bij aan de maatschappij.

5G

Maak plaats voor 5G

De vijfde generatie in mobiele telecommunicatie belooft een ingrijpende impact te hebben op onze samenleving.
5G is meer dan een snelle internetverbinding: het is een revolutionaire ontwikkeling.

Beat the Street

Leerlingen veiliger op de fiets in het verkeer

In Nederland fietsen elke dag duizenden kinderen naar hun school. Dat is niet zonder gevaar. In de Beat The Street-app leren kinderen met virtual reality (VR) veiliger te fietsen in het verkeer.

Schoollink

Inspiratie binnen handbereik

Dompel je onder in de inspiratie van andere leerkrachten door deze vernieuwende app. Tips over hoe technologie je kan helpen bij je lessen vanaf nu via de Schoollink app.

Voyageurs du numérique

Digitaal de wereld in.

Samen met Bibliothèques Sans Frontières willen we de belangstelling voor technologie aanwakkeren bij jongeren van 10 tot 15 jaar. Aan de hand van een speciaal ontwikkelde Digibox leren jongeren om te gaan met digitale tools en de digitale wereld.