Samsung Galaxy Note8: nieuw hoofdstuk in de digital art evolutie [deel 3]

Door Samsung België 23.08.2017

Samsung Galaxy Note8

Samsung presenteert de nieuwe Galaxy Note8. Hiermee sluiten we onze drieluik over digital art af. Maar met de komst van de Galaxy Note8 voegen we tegelijkertijd een nieuw hoofdstuk aan de evolutie van digital art toe. Geniet van ‘meer’ met een 6.3” Infinity Display, oneindige mogelijkheden en uiteraard de vertrouwde S Pen. Lees in dit artikel alles over de highlights van de stijlvolle Samsung Galaxy Note8.

Dit is het derde en laatste deel in onze serie over de digital art evolutie. Waar we in deel 1 stil stonden bij het eerste moment waarop we met een pen direct een tekening op een beeldscherm konden toveren, spoelden we in de tweede episode door naar de jaren ’ 80 waarin de media-, kunst- en muziekwereld ook kennis begonnen te maken met de ongekende mogelijkheden die digital art met zich mee bracht. Met de lancering van de Samsung Galaxy Note8 sluiten we de drieluik over de digital art evolutie af. Een stijlvolle smartphone met veel scherm, maar liefst 6.3 ” , en minder omlijsting. Geniet van revolutionaire innovaties op het gebied van functionaliteit, veiligheid en natuurlijk design.

De S Pen: unleash your inner artist

Samsung Galaxy Note8

De S Pen is natuurlijk de meest in het oog springende item van de Note serie, zo ook bij de Samsung Galaxy Note8 . Schrijf, leg vast en bewerk met grote precisie. Je kunt heel handig direct iets noteren zonder dat je het toestel van de vergrendeling hoeft te halen. Maak handgeschreven persoonlijke berichtjes met de S Pen of unieke GIFs vanuit elke video. Vertaal online teksten met één handige beweging en gebruik de pen om afbeeldingen bij te snijden.

S Pen apps

S Pen Note8

Met de juiste apps haal jij nog meer uit je Galaxy Note8. De S Pen helpt je in je dagelijks leven of op je werk bijvoorbeeld met de app S Pen Launcher . Hiermee stel je bepaalde functies in voor je S Pen, zoals shortcuts naar je meest gebruikte apps. Voor een meditatieve bezigheid kies je voor de geometrische kleurplaten van Colorfy of ga je voor Autodesk Sketchbook waar je kunt oefenen met diverse tekentechnieken, kleuren en mega zoom. Met de app Squid kun je zelfs op ouderwets lijntjespapier schrijven en het vervolgens bewerken, wissen of delen als een afbeelding of PDF. Ook handig om al je aantekeningen bij elkaar op één plek te bewaren. Met Snapseed bewerk jij, tot in de kleinste details, je foto ’ s als een professional. Wil je nog meer mogelijkheden? Check dit artikel over S Pen apps.

Samsung Galaxy Note8 is meer dan alleen creativiteit

Galaxy Note8

De Galaxy Note8 is een smartphone waarmee je overal en altijd digitaal kunst kunt creëren. Hiermee slaan we een nieuwe weg van de digital art evolutie in. Maar naast de S Pen heeft de Galaxy Note8 ook een aantal andere functionaliteiten die revolutionair te noemen zijn. Hieronder vind je de overige highlights van de Samsung Galaxy Note8:

1. Design

design van de Samsung Galaxy Note8

Het design van de Samsung Galaxy Note8 is stijlvol en licht, zoals je van Samsung gewend bent. Met een comfortabele grip en randen die zijn geoptimaliseerd om zo efficiënt mogelijk notities te maken met de S Pen. Bij de Galaxy Note8 gaan design en functionaliteit hand in hand.

2. Infinity Display

Infinity Display

Het motto: meer zien, minder vasthouden. Kortom veel scherm en minder omlijsting door het Infinity Display dat voor een imponerende kijkbeleving zorgt. De Samsung Galaxy Note8 heeft een beeldverhouding van 18.5:9. Dit zorgt ervoor dat er nog meer ruimte is voor beleving van multimedia als games en films. Maar door dit ruime scherm heb je ook extra veel ruimte om met de S Pen prachtige creaties te tekenen. Door de ‘ split screen ’ functie kun je bovendien gemakkelijk in twee apps tegelijk werken.

3. Dual Lens Camera

Dual Lens Camera

Met deSamsung Galaxy Note8 camera maak je scherpe heldere foto ’ s om direct te delen. Uitgerust met een geavanceerde 12 MP F1.7 Dual Lens camera aan de achterzijde die extra scherpe foto ’ s maakt, ook als je hebt ingezoomd! De Live Focus functie zorgt voor spectaculaire portretten. De 8MP AF camera aan de voorkant maakt al je selfies levendig.

4. Prestatie

Prestatie Samsung Galaxy Note8

Doe meer en doe het sneller met 6 GB RAM en een geavanceerde processor (10nm AP) die al je handelingen moeiteloos kan bijbenen, hoe veel het er ook zijn. Ook zal de Samsung Galaxy Note8 lekker snel opladen. Je hebt 64 GB + microSD slot (256 GB) aan opslag.

5. Bixby

Bixby

De intelligente interface ofwel de geavanceerde virtuele assistent reageert op je stem, maar geeft ook visuele informatie. We kennen Bixby al van de Samsung Galaxy S8, maar ook de Samsung Galaxy Note8 zal ermee uitgerust zijn. Benieuwd wat Bixby allemaal voor je kan betekenen? Lees dan dit Discover artikel over Bixby .

6. Innovatieve extra ’ s

vingerprintscanner Samsung Galaxy Note8

Je Samsung Galaxy Note8 wordt beveiligd door een irisscanner, vingerprintscanner en gezichtsherkenning. Kies wat jij prettig vindt. Het betalingssysteem Samsung Pay is uiteraard vertegenwoordigd. En je krijgt een geavanceerde AKG headset.

7. Phone +

DexStation Samsung Galaxy Note8

Natuurlijk kun je de Samsung Galaxy Note8 ook uitbreiden met een aantal (apart aan te schaffen) extra ’ s: Phone+ . Met Samsung DeX bekijk je jouw smartphone content op een groter scherm, bijvoorbeeld op een laptop. Of ga voor een levensechte virtual reality beleving met de Gear VR en Controller.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Samsung Galaxy Note8

Samsung Galaxy Note8