Gegevens overzetten naar je nieuwe smartphone? Een makkie met deze 3 tools

Door Samsung België 09.10.2017

Snel gegevens overzetten naar je nieuwe smartphone?

Krijgen je medewerkers een nieuwe smartphone of tablet? Anticipeer dan op deze veelvoorkomende vraag: hoe zet ik mijn gegevens en apps, contacten en foto’s over naar mijn nieuwe toestel? Het enige wat je moet doen: een van deze drie transfertools aanbevelen. Zo win je heel wat tijd die anders naar support zou gaan.

Transfer for Mobile van MobiKin

MobiKin Transfer for Mobile is een desktop-app, beschikbaar in een Windows- en een Mac-versie. Wil je dus de inhoud van je oude smartphone of tablet kopiëren naar je nieuwe? Dan download je de software en verbind je beide mobiele devices via USB aan je computer. Selecteer Phone to Phone Transfer en klik op Start. MobiKin doet de rest.

De transfertool belooft een veilige en gestroomlijnde data-overdracht. En dat voor meer dan 3000 mobiele toestellen met verschillende bestuurssystemen. MobiKin Transfer for Mobile biedt je nog meer opties: back-up en herstel van gegevens en een definitieve wipe van data op het oude toestel.

Transfer for Mobile by Mobikin en MobileTrans van Wondershare

MobileTrans van Wondershare

Wondershare MobileTrans werkt op dezelfde eenvoudige manier als MobiKin Transfer for Mobile. Ook hier heb je een pc of Mac nodig om je gegevens over te kunnen zetten. Klik op Phone to Phone Transfer, kies de content die je wilt transfereren en bevestig met Start Transfer. Al je bestanden en contacten van een iOS-toestel verhuizen naar je nieuwe Samsung Galaxy S8 of Galaxy Note8 ? Geen probleem voor MobileTrans.

Net als MobiKin omvat MobileTrans ook een back-up- en restore-functie. De tool pronkt op zijn website met een vijfsterren-rating van reviewsite CNET. Geen kleintje.

Samsung Smart Switch

Smart Switch Mobile van Samsung

Fabrikanten van mobiele toestellen die meedenken met de klant, ontwikkelen hun eigen transfertool. Samsung helpt gebruikers om vlot over te schakelen met Smart Switch Mobile . Ze downloaden de app en kunnen hun data overzetten op niet één, maar drie manieren:

1. door beide toestellen op hetzelfde Wi-Fi -netwerk aan te sluiten
2. door ze met een OTG-kabeltje rechtstreeks aan elkaar te koppelen
3. door een computer als tussenstation te gebruiken

Smart Switch Mobile beperkt zich niet tot gegevens overzetten van Samsung naar Samsung. Je transfereert ook vlot data van andere Android- en zelfs iOS-toestellen.

Download Smart Switch Mobile. En ontdek jouw werkwijze en de extra functies van de app.

Sneller evolueren?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste evoluties in business en technologie? Exclusieve promoties rechtstreeks in je mailbox krijgen? Schrijf je dan nu in voor de Evolve nieuwsbrief.

INTERESSANT VOOR U

5 mobile device management-oplossingen

5 uitmuntende mobile device management-oplossingen (en hoe je de knoop doorhakt)

Wat doen hackers eigenlijk?

Diefstal en malware: wat doen hackers en hoe beveilig je je bedrijfstelefoons?

GERELATEERDE PRODUCTEN

Galaxy Note8

Galaxy Note8