SmartThings Home

Maak kennis met onze nieuwe geïntegreerde oplossingen die op maat gemaakte ervaringen bieden voor een slimmer, aangenamer gezinsleven.

Automatische zorg voor je toestellen via de Smart AI-diagnose

SmartThings Home Care monitort je toestellen,
laat je weten wanneer er een storing wordt
gedetecteerd en stelt zelf een oplossing voor.

Er is een close-up van een Bespoke AI-wasser. Een wifi-symbool verbindt de wasmachine met een Galaxy S22 Ultra-scherm. Dit geeft aan dat de wasmachine en de smartphone zijn gekoppeld via SmartThings. Een Galaxy S22 Ultra geeft een melding weer met de tekst controleer de afvoer bevriezing en de tekst schoon afvoerfilter staat ook op het paneel van de wasmachine. Er is een close-up van een Bespoke AI-wasser. Een wifi-symbool verbindt de wasmachine met een Galaxy S22 Ultra-scherm. Dit geeft aan dat de wasmachine en de smartphone zijn gekoppeld via SmartThings. Een Galaxy S22 Ultra geeft een melding weer met de tekst controleer de afvoer bevriezing en de tekst schoon afvoerfilter staat ook op het paneel van de wasmachine.

Automatische oplossingen voor eenvoudig onderhoud van je toestel

Krijg een melding wanneer het tijd is om een onderdeel te vervangen.

Gerelateerde Samsung producten

Maak het leven thuis slimmer met SmartThings

Let's get started with SmartThings

Verbonden leven is slechts een knop verwijderd. Tik op het tabblad "Life" in de SmartThings-app.

  • * Alle apparaten moeten zijn verbonden met Wi-Fi of een ander draadloos netwerk en zijn geregistreerd met één Samsung-account.
  • * Beschikbaarheid kan per land, regio, serviceprovider, netwerkomgeving of apparaat verschillen en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
  • * Afbeeldingen en inhoud op het scherm gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.
  • * De werkelijke gebruikersinterface kan variëren, afhankelijk van de softwareversie, het model, de regio en andere factoren.