Beste camera smartphone 2016

Home > Samsung GSM > Beste camera smartphone 2016

Beste camera smartphone 2016

Dus jij bent op zoek naar de beste camera smartphone? Dan ben je hier op de juiste plek beland! We zullen je namelijk vertellen waarom de Samsung Galaxy S7 edge en de Samsung Galaxy S7 de beste camera-smartphones zijn die je in 2016 kunt krijgen!

Fotograferen in het donker

Een goede camera smartphone herken je doordat ie ook bij mindere lichtomstandigheden goede foto's maakt. Met de splinternieuw ontworpen camera in de Samsung Galaxy S7 maak je zelfs 's nachts scherpe en gedetailleerde foto's. De heldere f/1.7-lens en de grotere pixels op de beeldsensor vangen zelfs het kleinste sprankje licht op. Een aparte fotocamera meenemen is niet meer nodig!

Dual led-camera

Een van de redenen dat je nieuwe Samsung Galaxy S7 zulke goede foto's maakt in het donker, is de dual led-camera. Leds zijn perfect als flitslampjes, omdat ze enorm snel kunnen flitsen. Beter nog dan het gebruik van een enkele led, is het gebruik van twee leds. Ofwel: dual led. Hiermee kun je niet alleen makkelijker mensen of voorwerpen flitsen die zich verder weg bevinden, maar de tweede led corrigeert ook de kleurtemperatuur, zodat je foto's er natuurlijker uit komen te zien.

Selfie flash

Een andere reden dat de Samsung Galaxy S7 de smartphone met de beste camera is, is de selfie flash. De selfie flash dient om de beste selfies te kunnen maken. Als je foto's van dichtbij maakt, is goed licht van het grootste belang. Daarom zetten we bij de nieuwe Samsung Galaxy S7 het hele Super AMOLED-scherm in. Een zachte gloed verdeelt het licht gelijkmatig over je gezicht. Het resultaat? Superieure selfies waarop je er nóg beter uitziet.

Dual Pixel Sensor

Voor het eerst hebben alle pixels op de beeldsensor twee fotodiodes in plaats van één. Elke afzonderlijke pixel wordt ingezet voor fasedetectie. De Dual Pixel Sensor is van professionele-camerakwaliteit. De camera van je Galaxy S7 stelt net zo snel en nauwkeurig scherp als je eigen ogen! Dat moet je zien om het te geloven.

Motion Photo

Eén. Twee. Drie. Lachen! Met Motion Photo legt jouw camera smartphone drie seconden vóór het indrukken van de sluiterknop de beelden vast. Je kiest natuurlijk zelf welk moment je wilt bewaren. Met de professionele timelapse-modus is het mogelijk om een mooie versnelde opname te maken. De technologie achter de beste camera smartphone zorgt ervoor dat jouw eventuele bewegingen worden gecompenseerd en dat alleen de helderste en scherpste beelden worden samengevoegd. Zulke kwaliteit heb je nog niet gezien in een smartphone!

Beste camera-smartphone? Galaxy S8!

Kortom, wil je jouw leven, je stad en de nacht op een geweldige manier met je smartphone vastleggen, dan kun je niet om de beste camera smartphone heen. En voor het jaar 2016 zijn dat zonder twijfel de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8+nieuwste Samsung GSM .

Wil je weten wat de Galaxy S7 allemaal nog meer kan? Lees hier dan alles over de Samsung Galaxy S8+nieuwste Samsung GSM .