De beste GSM: hoe kies je die?

Home > Samsung GSM > De beste GSM: hoe kies je die?

De beste GSM: hoe kies je die?

Wat voor jou de beste GSM is, hangt af van je wensen, eisen en je persoonlijke situatie. Hoe kies je binnen het uitgebreide assortiment GSM's van Samsung de beste smartphone voor jezelf? Samsung helpt je op weg met deze waardevolle tips.

Drie typen smartphonegebruikers

Wat voor jou de beste GSM is, hangt sterk af van hoe jij het apparaat gebruikt. Grote kans dat je jezelf herkent in een van de drie typen GSM-gebruikers die we onderscheiden:

• No-nonsensetypes
"Doe maar simpel, dan doe je al gek genoeg"
• Waardezoekers
"Ik wil een goed toestel, maar voor niet te veel geld"
• Topsegmenters
"Voor mij alleen het beste van het beste"

Samsung smartphone GSM gebruik mensen

De beste GSM voor no-nonsensetypes

No-nonsensetypes zijn praktische mensen die vooral een functioneel toestel willen. Gewoon simpel bellen, sms'en (of berichtjes via een service als WhatsApp sturen) en mobiel internetten, dat is genoeg. Ook ouderen en kinderen vallen meestal in deze categorie. Voor hen is de beste GSM immers het model zonder al te veel toeters en bellen, maar met precies de juiste basisfuncties. Uiteraard heeft Samsung dergelijke toestellen in z'n assortiment.

Herken jij je in deze omschrijving? Voor gebruikers uit de no-nonsense categorie is de beste smartphone te vinden tussen toestellen als de Samsung Galaxy Trend 2 Lite , de Samsung Galaxy Young 2 en de Samsung Galaxy Pocket 2 . Stuk voor stuk goede en functionele toestellen die doen wat ze moeten doen. Zonder veel toeters en bellen, maar je kunt zeker goede GSM's verwachten. Bijkomend voordeel: deze GSM's kun je vaak heel voordelig aanschaffen. Of je krijgt ze zonder bijbetaling als je een abonnement neemt.

De beste GSM voor waardezoekers

Als je waar voor je geld wilt, dan kom je vanzelf uit bij een modern toestel dat snel is en waar je heel goed mobiel mee kunt internetten. De foto's en video's die je ermee kunt maken zien er goed uit, maar het hoeft nou ook weer geen professionele kwaliteit te zijn. Een premium prijs voor een GSM uit het hoogste segment betalen, is niet aan jou besteed. Je hoeft niet voor een dubbeltje op de eerst rang te zitten, maar je wilt er ook niet te veel voor betalen. Waardezoekers zijn slimme mensen die kiezen voor een goede balans.

Kies uit ons assortiment jouw ideale smartphone. Alles tussen de Samsung Galaxy Core Prime en de Samsung Galaxy S4 past perfect bij waardezoekers. Uitstekende smartphones voor een goede prijs.

De beste GSM voor topsegmenters

Als je de nieuwste, beste en mooiste smartphone zoekt, dan heeft Samsung die natuurlijk ook voor je. Dit zijn de allernieuwste, razendsnelle toestellen die een superscherp beeldscherm hebben en foto's en video's kunnen maken in de hoogste resoluties. Een uiterst strak design en het nieuwste Android-besturingssysteem zijn zaken waar je graag voor betaalt. Net als voor multitasken en altijd supersnel online zijn. Of snel kunnen opladen om weer door te kunnen gaan. Kortom, perfecte multimedia-machines. Als jij in deze categorie valt, ben je in de markt voor de beste smartphones die je op dit moment kunt krijgen.

Samsung smartphone aan oplader

De beste smartphones van dit moment

Mogen we je voorstellen aan de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ ? Na de Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge de nieuwste toestellen die Samsung heeft? Dit zijn de beste smartphones die je nu kunt kopen. Ze kosten wat meer dan de andere modellen, maar bij Samsung geloven we dat deze generatie elke euro meer dan waard is.

Maar als je zelf bij de categorie topsegmenters hoort, heb je zo'n compromisloze GSM uit de topklasse natuurlijk al lang in je broekzak zitten. Bij elke nieuwe smartphonelijn is deze groep er tenslotte als eerste bij. Als er straks een nieuw topmodel is, sta jij dan weer vooraan om 'm aan te schaffen?

Conclusie: de beste smartphone voor jou

Kortom: voor elke type gebruiker heeft Samsung een geschikte smartphone in huis. Bepaal voor jezelf wat je wilt doen met je toestel en je komt vanzelf uit bij jouw beste smartphone. Wil je geen enkele concessie doen? Ga dan voor de beste smartphone tot nu toe: een model uit onze Galaxy S8 serie .

INTERESSANT VOOR JOU

Samsung smartphone GSM terras lunch

Nieuwste smartphones