Samsung Galaxy S7

Home > Samsung GSM > Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Hierbij presenteren wij de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 edge. Als je nu een Galaxy S6 of een S6 edge hebt, weet je al hoe goed onze smartphones zijn. Nou, met de Galaxy S7 is alles nóg beter geworden. In dit artikel wijzen we je graag op een paar onderscheidende punten, op de specificaties en de accessoires.

Samsung Galaxy S7 specificaties

De Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge hebben we geperfectioneerd op basis van onze ervaringen met de Galaxy S6 en de Galaxy S6 edge, waarbij jouw feedback onmisbaar was. De Galaxy S7 edge bevat weer een zogeheten Dual Edge-scherm. Het 3D-glas valt volmaakt samen met de gebogen metalen legering. Daarmee ontstaat een schitterend product met een naadloze, sterke behuizing en een comfortabele greep. De 'gewone' Galaxy S7 heeft al een fantastisch scherm met een geweldige resolutie, maar het speciale edge-scherm biedt nuttige extra's die je mobiele leven nog makkelijker maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een liniaal, een zaklamp of een kompas?

Prestaties

De prestaties hebben we nog verder omhoog geschroefd. Met een nieuwe CPU, een krachtige GPU en 4 GB aan RAM-geheugen. Het starten van apps, het spelen van games, het streamen van video. Alles gaat vlotter en vloeiender dan ooit tevoren. Het je meer geheugenruimte nodig voor al je foto's, video's en muziek? Dan stop je er heel eenvoudig een microSD-kaartje met een grotere capaciteit in.

Waterproof

De nieuwe toplijn smartphones van Samsung is nu ook water- en stofbestendig. Gebruik in de regen, op het strand of bij het zwembad is geen enkel probleem.

Gamen op je Galaxy S7

Omdat we weten dat jij van gamen op je smartphone houdt, hebben we mobile gaming op de Galaxy S7 flink verbeterd. De batterij gaat minder snel leeg, je toestel wordt minder warm, de games lopen nog soepeler en je kunt je gameplay bovendien opnemen om aan je vrienden te laten zien!

De beste camera smartphone

Bijzondere vermelding verdient de camera van de Samsung Galaxy S7. We hebben er alles aan gedaan om wat al goed was, nog eens flink te verbeteren. Nóg betere foto's in het donker door , een verbeterde lens en beeldsensor, een speciale Selfie Flash, Motion Sensor en veel meer.
Lees waarom de Samsung Galaxy S7 de beste camera smartphone van 2016 is in het speciale artikel dat we over de camera schreven.

Samsung Galaxy S7-accessoires

Speciaal voor jou hebben we een fantastische serie Samsung Galaxy S7-accessoires en Samsung Galaxy S7 edge-accessoires ontwikkeld. Deze variëren van slimme smartphonehoesjes die meer doen dan alleen je kostbare mobiel beschermen, tot mobiele opladers waarmee je overal snel over stroom kunt beschikken.
Zo is er bijvoorbeeld de Clear View Cover. Een beschermhoesje dat de verfijnde vormgeving van de Galaxy S7 en S7 edge benadrukt. Met een simpele veeg over de transparante klep kun je onder andere binnenkomende oproepen afhandelen en je muziek regelen. En de Flip Wallet is slank en functioneel. Het hoesje omsluit je Galaxy S7 of S7 edge stevig en met klasse. Ondertussen zitten jouw belangrijkste pasjes veilig in het hoesje opgeborgen!

Smart Switch

We weten maar al te goed hoe belangrijk al die foto's, video's, muziekbestanden, apps en andere gegevens op je smartphone voor je zijn. En hoe je alles altijd bij je wil dragen om te bekijken, te beluisteren of te gamen. Maar geen nood. Met je nieuwe Samsung Galaxy S7 zet je alles heel gemakkelijk over vanaf je oude GSM. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de Smart Switch-app op je toestel installeren. Binnen no-time heb je al je kostbare bestanden op jouw nieuwe Samsung Galaxy S7 staan! Lees hier alles over Smart Switch .