Onderhoud Wasmachine

Home > Samsung Wasmachine > Onderhoud Wasmachine

Samsung wasmachine Ecobubble bellen

Met het juist onderhoud voor je wasmachine is de levensduur van wasmachines flink te verlengen. Maar wasmachine onderhoud vinden veel mensen vaak lastig. Dat snappen we bij Samsung goed: want wat moet je eigenlijk precies doen en hoe weet je wanneer je eventueel onderhoud moet plegen? Samsung wasmachines hebben een aantal nuttige functies ingebouwd om je met het onderhoud te helpen. Sterker nog: de functies zijn zo slim dat ze veel onderhoudsklusjes kunnen voorkomen.

Slimme onderhoudshulp: Smart Check

Wasmachine onderhoud met je smartphone? Smart Check is een handige functie waarmee jouw smartphone een oogje in het zeil houdt. Wanneer je Samsung wasmachine een melding heeft over een storing of over noodzakelijk onderhoud, dan kun je het display van je Samsung-wasmachine scannen met je smartphone en zie je meteen wat er moet gebeuren. Zo bespaar je tijd op wasmachine onderhoud en vermijd je kosten voor een monteur.

Bekijk hier een van de vele wasmachines met Smart Check .

Wasmachine stinkt? Niet met Eco Drum Clean

De Eco Drum Clean-technologie zorgt ervoor dat de trommel van je Samsung wasmachine schoon blijft. Soms is een apart reinigingsprogramma nodig, waarbij de trommel een programma draait zonder was. Je slimme wasmachine stelt je hiervan vanzelf op de hoogte. Dit voorkomt een stinkende wasmachine!

Bekijk hier een van de vele wasmachines met Eco Drum Clean .

Nog snel een was draaien? Kies dan Quick Drive

Samsung QuickDrive is een nieuwe technologie waarmee de duur van een wasbeurt in een wel 50% minder wordt. Ook bespaar je op je energierekening doordat het energieverbruik 20% minder is dan andere wasmachines zoals bijvoorbeeld de Samsung WW8500K.

Bekijk hier het aanbod van Samsung wasmachines met Quick Drive

Sensoren en zelfonderhoud

Jouw nieuwe Samsung-wasmachine is uitgerust met tal van sensoren en functies die erop gericht zijn je wasmachine in optimale conditie te houden. Zo beschermt Volt Control je machine tegen stroomuitval en pieken en dalen in de spanning. Na een eventuele stroomuitval wordt je wasmachine automatisch opnieuw gestart. Er zijn ook sensoren die lekkages kunnen detecteren en je daarvoor waarschuwen om (verdere) schade te voorkomen.

Onvermoeibare technologie

Veel wasmachine -onderhoud is te voorkomen met een apparaat dat het gewoon blijft doen, wasbeurt na wasbeurt. De digitale motor met invertertechnologie, waarmee veel wasmachines van Samsung zijn uitgerust, is zuiniger dan ooit met energie, maakt minimaal geluid en gaat bijzonder lang mee. Samsung wasmachines krijgen een certificering voor een levensduur van twintig jaar. Samsung geeft dan ook tien jaar garantie, zonder twijfel.

Bekijk hier alle wasmachines .