Bezoek servicelocatie

Smartphone stuk, tablet kapot of heb je gewoon een vraag: we staan voor je klaar en bieden direct een oplossing of advies. Bijvoorbeeld een reparatie van het scherm. Kom langs met je Samsung toestel. We helpen je graag verder bij een geautoriseerd Samsung Service Center of een Samsung Experience Store. Hier krijg je de aandacht die je van ons mag verwachten.

De Samsung servicelocaties repareren je toestel volgens hoge kwaliteitsnormen, met originele Samsung onderdelen. Je behoudt de fabrieksgarantie en krijgt 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Geluk bij een ongeluk.

Geluk bij een ongeluk.

Ontvang korting op schermreparatie + een nieuwe batterij.

Als Samsung Member krijg je van 3 t/m 30 september 2018 korting op je schermreparatie.
Je voordeel is €10 bij de J-serie, €25 bij de A-serie en zelfs €50 bij de S-serie en Note-serie!

Let op: De korting voor Samsung Members is alleen geldig in de Experience Store in Brussel.
Of maak gebruik van de Ophaalservice.

Actieperiode: 03-09-2018 t/m 30-09-2018. Bepaalde exemplaren uitgesloten.
Kijk voor de actievoorwaarden op samsung.com/be/schermreparatie

Wat vinden klanten van onze servicelocaties?

Reparatieprijzen per model

Is je Samsung Galaxy smartphone aan vervanging toe, of is je Galaxy Tab kapot? Of het nu een Galaxy S5 is of een Galaxy S7, we repareren je telefoon of tablet graag voor je in een van de Samsung Service Centers of een Samsung Experience Store bij jou in de buurt.

Welke Samsung Galaxy heb je?

  mobile.offer.text1

  mobile.offer.text2

  Bovenstaande bedragen zijn de maximale prijzen die gehanteerd worden voor het uitvoeren van de genoemde reparatie. Deze prijzen zijn inclusief montage en btw. Prijzen zijn alleen van toepassing op reparaties buiten de garantie.

  Hoe weet ik of mijn reparatie binnen of buiten de garantie valt?

  Afspraak maken

  De Samsung Service Centers en de Experience Stores zijn gewoon open. Uiteraard hebben wij voorzorgsmaatregelen getroffen om jou veiligheid en die van onze experts te garanderen. We raden je aan een online afspraak te maken als je je smartphone wil laten repareren.

  Blijf je toch liever thuis? Maak dan gebruik van de Samsung Ophaalservice. We halen je toestel op en brengen hem snel, gerepareerd bij je thuis, zonder extra kosten. Klik hier om naar de Ophaalservice te gaan.

  RAW CODE (Only visible in AEM).