Sneltoetsen

Omhoog gehouden Galaxy s7

De betere edge

De Galaxy S7 edge biedt tot 9 manieren waarmee je direct toegang hebt tot alles wat je nodig hebt, of je nu een taxi wilt bellen of sportuitslagen wilt bekijken. Met Apps edge, bijvoorbeeld, kun je tot 10 sneltoetsen maken naar apps en mappen.

*Alleen voor Galaxy S7 edge

Apps edge-paneel op edge screen van galaxy s7 edge

Hanteer de Galaxy S7 edge

Als je het scherm van de Galaxy S7 edge gebruikt om verschillende dingen te doen, is het slim om je handgreep zo aan te passen dat het toestel perfect in je hand past. Ga naar Instellingen om de grootte, transparantie en positie aan te passen.

*Alleen voor Galaxy S7 edge

Handgreep op edge screen van galaxy s7 edge

Taken Galaxy S7 edge

Snelle toegang. Door sneltoetsen te maken naar specifieke functies van je favoriete apps of contactpersonen, bevindt alles wat je snel nodig hebt zich op de Galaxy S7 edge, of je nu selfies wilt maken, een specifieke memo wilt openen of gewoon je moeder wilt bellen.

*Alleen voor Galaxy S7 edge

hand die galaxy s7 edge vasthoudt met taken edge op edge screen

Snelle tools

Of je nu de ruimte tussen je bureau en de muur moet meten of wilt zoeken naar voorwerpen onder je bed, het scherm van de Galaxy S7 edge is heel handig omdat je het kunt veranderen in een liniaal, zaklamp of kompas.

*Alleen voor Galaxy S7 edge

Liniaal op edge screen van galaxy s7 edge.
App-pictogrammen op galaxy s7 edge screen

Altijd ingeschakeld scherm

Met AOD (Always On Display) kun je in een oogopslag informatie bekijken zonder je smartphone uit de slaapstand te halen. En het toestel is slim genoeg om automatisch het scherm uit te schakelen als het zich in je binnenzak of tas bevindt, als het ondersteboven ligt of als de batterij leeg begint te raken.

Altijd ingeschakeld scherm of AOD met datum, tijd en meldingen
Altijd ingeschakeld scherm of AOD op het Galaxy s7 edge screen.

Informatie die ertoe doet

Je kunt zelf kiezen welke informatie je kunt bekijken terwijl het scherm uit staat. Om inbranden van het scherm te voorkomen, worden de graphics regelmatig heen en weer bewogen.

Personaliseer je scherm

Download thema's om de stijl van je scherm te personaliseren. Geef je Galaxy S7 en Galaxy S7 edge nog meer karakter met het brede scala aan designs dat beschikbaar is in de Theme Store.

Galaxy s7 edges met aangepaste AOD-schermafbeeldingen