Hoe vaak moet ik mijn Watch kalibreren voor bloeddrukmetingen?

Als je Galaxy Watch gekalibreerd is, moet je ervoor zorgen dat de kalibratie actueel is. De Galaxy Watch moet elke 28 dagen opnieuw gekalibreerd worden. Controleer het scherm van de bloedrukapp op de Galaxy Watch of op de Galaxy telefoon om te zien of het apparaat opnieuw gekalibreerd moet worden.

Weergave van een gebruiker die bloeddruk meet met een Samsung Watch.

Elke 28 dagen opnieuw kalibreren. Dit product moet elke 28 dagen opnieuw gekalibreerd worden om nauwkeurige metingen te kunnen doen. Als een nieuwe gebruiker is toegevoegd, moet de meting pas uitgevoerd worden nadat de nieuwe gebruiker het apparaat heeft gekalibreerd.

Na 28 dagen na de laatste kalibratie kan geen meting meer uitgevoerd worden. Dit wordt verplicht gesteld door de certificerende autoriteit en verzekert nauwkeurige meetresultaten.

Als je naar "Herinneringen" in het lademenu gaat en "Herinnering kalibratie" inschakelt, krijg je 3 dagen voor de kalibratie een melding.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Samsung-apparaten.