Hoe gebruik je het bedieningspaneel op een Samsung QuickDrive wasmachine?

Lees verder om te weten te komen hoe je het bedieningspaneel van jouw QuickDrive wasmachine kunt gebruiken.

 

QuickDrive-bedieningspaneel voor de wasmachine

Opmerking: Het daadwerkelijke ontwerp van het bedieningspaneel kan per model verschillen.

Tableau des références

Ref

Functie

Details

01

Cycluskiezer

Draai de draaiknop om een cyclus te selecteren.

02

Scherm

Het scherm toont de huidige cyclusinformatie en de geschatte resterende tijd, of een informatiecode als er zich een probleem voordoet.

03

Temp.

Druk om de watertemperatuur voor de huidige cyclus te wijzigen. Houd 3 seconden lang ingedrukt om het wastrommellampje aan/uit te zetten. Het wastrommellampje gaat na 2 minuten automatisch uit.

04

Spoel

Druk om het aantal spoelbeurten voor de huidige cyclus te wijzigen. Je kunt het aantal spoelbeurten op maximaal 5 instellen, afhankelijk van de cyclus.

05

Centrifugeer

Druk om het aantal centrifugeersnelheid voor de huidige cyclus te wijzigen. De omwentelingen per minuut (TPM) verschillen met het model.

 

 Spoelstop: Het laatste spoelproces wordt opgeschort, zodat de was in het water blijft. Kies voor afpompen of centrifugeren om de was uit de machine te kunnen halen. Om de spoelstop te gebruiken, druk herhaaldelijk op Centrifugeren tot het aantal tpm uitgeschakeld is. Niet beschikbaar in de POMP/CENTRIFUGEER-cyclus.

 

 Niet centrifugeren: Na het laatste afpompproces draait de trommel niet meer. Om de Niet Centrifugeren-opte te gebruiken, druk herhaaldelijk op Centrifugeren tot het aantal tpm uitgeschakeld is. Alleen beschikbaar in de POMP/CENTRIFUGEER-cyclus.

 

• Alleen centrifugeren: Om de Alleen Centrifugeren-cyclus uit te voeren, druk gedurende 3 seconden op Centrifugeren. Wanneer de cyclustijd en de draaisnelheid verschijnen, druk je herhaaldelijk op Centrifugeren totdat de gewenste draaisnelheid is geselecteerd. Houd vervolgens Start/Pauze (Houd ingedrukt om te starten) om de cyclus te starten. De centrifugetijd is afhankelijk van de gekozen cyclus.

06

Opties

Druk om de opties te selecteren. De beschikbaarheid van de opties is afhankelijk van de cyclus.

07

Vertragingseinde

Met vertragingseinde kun je de eindtijd van de huidige cyclus instellen. Op basis van jouw instellingen wordt de starttijd van de cyclus bepaald door de interne logica van de machine. Deze instelling is bijvoorbeeld handig voor het programmeren van je machine om een wasbeurt af te ronden op het moment dat je normaal gesproken thuiskomt van je werk. Druk om een vooraf ingestelde eenheid van uren te kiezen.

08

Bubble Soak

Druk op om de Bubble Soak te activeren/deactiveren. Deze functie helpt bij het verwijderen van een grote verscheidenheid aan hardnekkige vlekken. Met Bubble Soak geselecteerd, wordt het wasgoed grondig bewerkt met waterbubbels voor een effectieve wasbeurt. Bubble Soak is beschikbaar voor deze cycli welke bij gebruik hiervan 30 minuten langer duren. KATOEN, SYNTETISCH, BEDDENGOED EN SUPERSPEED

09

Strijkklaar

(alleen van toepassing op modellen)

De centrifugesnelheid neemt af om kreukels in de was te verminderen. Stel de centrifugesnelheid in tot 800 tpm

10

Smart Control

Druk op om de Smart Control te activeren/deactiveren. Wanneer de Smart Control-functie is geactiveerd, kunt je jouw wasmachine met behulp van je mobiele apparaat bedienen.

11

Aan/Uit

Druk om de wasmachine aan/uit te zetten.

12

Start/Pauze (Houd ingedrukt om te starten)

Houd ingedrukt om een handeling te starten of druk op om een handeling tijdelijk te stoppen.

Bedankt voor je feedback!