Detail informatie bij het dragen van de Galaxy Buds

In dit gedeelte geven we je begeleiding over het correct te dragen en een aantal nuttige tips voor klanten die een gevoelige huid hebben en reacties hebben op één van de materialen die in de producten worden gebruikt.

Galaxy Buds 2, Buds Pro, Buds Live met opbergdoosjes.

De materialen die worden gebruikt in het product van Galaxy Buds

De materialen die worden gebruikt in het product van Galaxy Buds

Materiaal

Model

Opzetstuk

Vleugelstuk

Earbud unit

SM-R170

(Galaxy Buds)

Silicone

Silicone

Polycarbonaat (PC)

Roestvrij

Messing (Palladium/verguld)

SM-R175

(Galaxy Buds+)

Silicone

Silicone

Polycarbonaat (PC)

Roestvrij

Messing (Palladium/verguld)

SM-R180

(Galaxy Buds Live)

N.v.t

Silicone

Polycarbonaat (PC)

Roestvrij

Messing (Palladium/verguld)

SM-R190

(Galaxy Buds Pro)

Silicone

(Mesh : PET)

N.v.t

Polycarbonaat (PC)

Roestvrij

Messing (Palladium/verguld)

SM-R177

(Galaxy Buds2)

Silicone

(Mesh : PET)

N.v.t

Polycarbonaat (PC)

Roestvrij

Messing (Palladium/verguld)

Kristal Epoxy

SM-R510

(Galaxy Buds2 Pro)

Silicone

(Mesh : PET)

N.v.t

Polycarbonaat (PC)

Roestvrij

Messing (Palladium/verguld)

Kristal Epoxy

Aluminium

SM-R400
(Galaxy Buds FE)

Silicone

Silicone

Behuizing: Polycarbonaat (PC)
Luidsprekergaas: Roestvrij staal
Oplaadcontacten: Messing
(Palladium/goud verguld)

Beperkingen op gebruikte materialen

Samsung Electronics gebruikt geen internationaal beperkte materialen of andere potentieel schadelijke materialen in onderdelen van de Galaxy Buds die in direct contact komen met de huid. Samsung Electronics certificeert ook dat bepaalde materialen die mogelijk in het silicone, plastic en metaal van Galaxy Buds-producten worden gebruikt, voldoen aan de internationale milieuregelgeving door internationaal erkende testinstanties.

Onderdelen die in contact komen met de huid

Onderdelen die in contact komen met de huid

Item

Materials

Weekmaker

Ftalaten

Oppervlakteactieve-stof

Alkylfenolen (OP/NP), Alkylfenolethoxylaten (OPEO/NPEO)

Vlamvertragende materialen

Chloor, Broom,

Hexabroomcyclododecaan (HBCDD),

Polybroombifenylen (PBB's),

Polybroomdifenylethers (PBDE's),

Tris(2-chloorethyl)fosfaat (TCEP),

Tris(1,3-dichloor-2-propyl)fosfaat (TDCPP)

Poly nuclear aromatic

Polynucleaire aromatische koolwaterstoffen (PAK's)

Conserverende materialen

2-Fenylfenol (OPP), 4-Chlro-3-methylfenol (CMC/CMK),

2-octylisothiazool-3(2H)-on (OIT),

2-(thiocyanomethylthio)benzothiazool (TCMTB)

Fluor substitutie

Pentadecafluoroctaanzuur (PFOA),

Perfluoroctaansulfonaten (PFOS)

Chloorverbindingen

Gechloreerde paraffines met korte keten (SCCP's)

Kleurstoffen

Azokleurstoffen, Allergene en kankerverwekkende kleurstoffen

Organische tinverbindingen

Dibutyltin (DBT), Dioctyltin (DOT),

Tributyltin (TBT), Trifenyltin (TPT)

Zwaar metaal 

Koper, Lood, Nikkel, Arseen, Asbest, Kwik, Antimoon, Cadmium, Kobalt, Zeswaardig chroom

Fenolen

Bisfenol A, Fenol, Pentachloorfenol (PCP's),

Tetrachloorfenol (TeCP), Trichloorfonol (TriCP

Andere componenten

Formaldehyden, Dimethylfumaraat (DMFu)

Richtlijnen voor gebruikers die gevoelig zijn voor bepaalde materialen

Als je huid gedurende langere tijd wordt blootgesteld aan huidirriterende stoffen of stoffen die huidproblemen kunnen veroorzaken (zoals zeep, zweet, lotion en zonnebrandcrème, enz.) of als je wordt blootgesteld aan een bepaalde omgeving, kan een overgevoelige huidreactie voorkomen. Raadpleeg de onderstaande informatie over de materialen die in de Galaxy Buds zitten als je huid overgevoelig is of als je allergisch bent voor een van deze materialen. Haal je Galaxy Buds uit je oren en raadpleeg een dermatoloog als de huid waarop je de Galaxy Buds draagt, rood wordt of geïrriteerd aanvoelt.

[Nikkel]

Het hoofdgedeelte van de Galaxy Buds is gemaakt van roestvrij staal.

Roestvast staal, bekend als een niet-corrosieve metaallegering, bestaat uit staal (Fe), nikkel (Ni) en chroom (Cr). Hoewel het veel wordt gebruikt voor alledaagse producten, kunnen sommige mensen allergisch zijn voor sommige van de materialen die erin zitten, zoals nikkel.

Samsung Electronics zorgt ervoor dat de hoeveelheid nikkel onder het strikte niveau blijft dat is vastgelegd door de Europese REACH-verordening. We hebben ook geconstateerd dat gebruikers nauwelijks worden blootgesteld aan nikkel op basis van analyse van een externe instelling.

Zoals je hierboven kunt zien, is het hoogst onwaarschijnlijk dat er zich een probleem met nikkel voordoet. Als je echter allergisch bent voor nikkel, moet je voorzichtig zijn om huidproblemen te voorkomen.

[Acryl]

Het hoofdbestanddeel van de Galaxy Buds bevat acrylaat (methacrylzuur) dat irriterend kan zijn. Als je eerder een reactie hebt gehad op pleisters, die deze stof vaak bevatten, kun je opnieuw een reactie krijgen.

Gebruikers die gevoelig zijn voor een van deze materialen, moeten extra voorzichtig zijn als ze de Galaxy Buds voor het eerst gebruiken of deze gedurende een langere periode dragen.

De materialen die worden gebruikt in Galaxy Buds-producten voldoen aan de normen van de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission, de Europese nationale regelgeving en andere internationale normen. Behalve voor gereguleerde stoffen voeren we uitgebreide en continue verificaties uit van slijtagetests, tests op gevaarlijke stoffen en huidgevaar, en toxiciteitsevaluaties voor alle stoffen die in contact komen met de huid. We doen dit door middel van binnenlandse en internationale certificeringsorganisaties. Hiermee zetten we ons ervoor in om het comfort en de veiligheid van onze gebruikers te waarborgen.

De Galaxy Buds te dragen en onderhouden

Plaats de oordopjes comfortabel in je linker- en rechteroor met een matige hoeveelheid kracht en zorg ervoor dat je ze altijd schoon en droog houdt. Hoewel de Galaxy Buds voldoen aan de internationale veiligheidsnormen, kan het zijn dat je pijn krijgt of dat je huid geïrriteerd raakt als je te veel kracht gebruikt om de oordopjes in je oren te duwen of ze gedurende langere tijd draagt. Als je gedurende lange tijd met een hoog volume naar audio op je Galaxy Buds luistert, kunt je gehoorverlies krijgen, dus denk eraan het volume op de juiste manier in te stellen.

Als je Galaxy Buds wordt blootgesteld aan stof, zweet, inkt, olie of andere chemische producten die schade aan het apparaat kunnen veroorzaken (bijv. zeep, shampoo, cosmetica, zonnebrandcrème, antibacteriële spray, handdesinfecterend middel, wasmiddel of insecticiden, enz.), probeer een pluisvrije, zachte, droge doek in schoon water te weken en het materiaal lichtjes af te vegen. Droog de Galaxy Buds voor gebruik goed af. Door je Galaxy Buds schoon te houden, voorkomt je schade aan het apparaat door langdurig gebruik.

Om het oordopje schoon te maken, wast je het met schoon water en veegt je het voorzichtig schoon met een pluisvrije, zachte, droge doek. Droog het voor gebruik goed af.

Gebruik geen zeep, reinigingsmiddelen, schurende materialen, andere chemicaliën of perslucht bij het reinigen van je Galaxy Buds en reinig deze niet met ultrasone golven of externe warmtebronnen. Dit kan productschade veroorzaken, zoals verkleuring of corrosie.

Het is belangrijk om je Galaxy Buds-product schoon te maken en te drogen na een training of blootstelling aan huidirriterende stoffen zoals stof, zweet, zeep, shampoo, cosmetica, zonnebrandcrème, lotion en handdesinfecterend middel.

Mag ik mijn Galaxy Buds schoonmaken met een alcoholdoekje of een desinfecterend doekje?

Je kunt de buitenoppervlakken van elk oordopje lichtjes afvegen met een pluisvrije, zachte doek die licht is gedrenkt in 70 tot 80 procent alcohol. Droog het oppervlak na het reinigen grondig af voordat je het veilig draagt. Gebruik geen alcoholdoekje of desinfecterend doekje op het luidsprekergat. Gebruik ook geen bleekmiddel of wasmiddel.

Samsung Community Samsung Community

Samsung Community

Stel je vraag aan onze Samsung community
of deel je ervaringen met andere gebruikers.

Remote Service Remote Service

Hulp op Afstand

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor buds.

Bedankt voor je feedback!