Hoe gebruik je Wireless PowerShare op de Galaxy S10

De Galaxy S10 maakt het opladen van apparaat tot apparaat mogelijk zonder dat er een lader nodig is. Je kan een andere Galaxy S10 of bepaalde Galaxy Wearables ermee opladen.

Geoptimaliseerde batterijprestaties

De Galaxy S10 gebruikt  ingebouwde machine-intelligentie die je gedrag leert, zodat het automatisch kan aanpassen aan energiebesparende modi en minder vaak gebruikte apps kunt beperken om batterijspanning langer te behouden.

Ontdek hoe je je batterij kunt optimaliseren met behulp van Bixby Routines

Apparaat-naar-apparaat opladenKlik om uit te vouwen

Als de batterij van je apparaat bijna leeg is, deel dan de stroom van een ander Galaxy S10 toestel.

Activeer eenvoudigweg "Wireless PowerShare" op je meldingspaneel en plaats het andere apparaat in het midden van je Galaxy S10 met de achterkanten naar elkaar toe.

Let op: de locatie van de oplaadspoel kan per apparaatmodel verschillen. Mogelijk moet je de apparaten iets verplaatsen tot ze goed met elkaar verbonden zijn.

GIF, opladen van apparaat naar apparaat, Galaxy S10 en andere smartphone

Haal de apparaten van elkaar als er voldoende stroom is overgedragen of wacht tot het andere apparaat volledig is opgeladen.

Bekijk onze video hieronder, die laat zien hoe het werkt.

Video Alternative Text

Let op: dit is alleen beschikbaar op S10-telefoons en andere apparaten die een draadloze oplaadfunctie ondersteunen. Als het batterijniveau van je S10 onder een bepaald niveau zakt, schakelt Wireless PowerShare automatisch uit.

Dubbel opladenKlik om uit te vouwen

Terwijl jouw Galaxy S10 is aangesloten aan de oplader, kan je tegelijkertijd een ander apparaat opladen.

Wireless PowerShare, dubbel opladen van Galaxy S10 en Smartwatch

Volg de onderstaande stappen om het dubbel opladen te activeren:

1

Trek het meldingspaneel op je S10 naar beneden en tik op het Wireless PowerShare-pictogram om het in te schakelen.

2 Plaats het midden van de S10 rug-aan-rug met een ander apparaat.
3 Het scherm zal bevestigen zodra de apparaten zijn verbonden. Tik op 'OK'.
4 Als je het meldingspaneel weer naar beneden trekt, verschijnt er een bericht dat het verbonden apparaat wordt opgeladen. Het Wireless PowerShare pictogram verschijnt ook op de weergavebalk of op je Always On Display-paneel.

Let op: afhankelijk van het type accessoires of telefoonhoesjes dat wordt gebruikt, werkt de Wireless PowerShare-functie mogelijk niet goed. Het wordt aanbevolen om accessoires of telefoonhoesjes te verwijderen voordat je Wireless PowerShare gebruikt. Alleen apparaten die draadloos opladen ondersteunen, kunnen met deze functie worden opgeladen. De laadsnelheid of -efficiëntie kan variëren afhankelijk van de toestand van het apparaat of de omgeving.