Hoe kan ik de Galaxy Buds+ met een Galaxy-smartphone verbinden en updaten

De Galaxy Buds+ zijn ontworpen om naadloos te verbinden met de Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra 5G. Je kunt ze bedienen vanaf je Galaxy-smartphone, smartwatch, tablet of met de stemassistent Bixby. Ontdek in deze video hoe eenvoudig je verbinding maakt.

Volg de stappen om de oortjes aan te sluiten en te updaten.

Hoe kan ik de Galaxy Buds+ met een Galaxy-smartphone verbinden en updaten Hoe kan ik de Galaxy Buds+ met een Galaxy-smartphone verbinden en updaten

Opmerking:

• Let op: Je MOET de 'Galaxy Wearable-app' en de 'SmartThings-app' van de Google Play Store of Galaxy Store downloaden en installeren.
  • Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de apps hebt.
  • De afbeelding in deze video is een voorbeeld in het Engels, maar is ook beschikbaar in de geselecteerde taal van je telefoon.
  • De gebruikersinterface van de software kan verschillen op basis van het model van je mobieltje en de versie van de Galaxy Wearable-app.
  • Als het indicatielampje van het oordopje niet knippert, sluit je de laadbox aan op een oplader en laad je deze minstens 30 minuten op.

Deel 1. Hoe kan ik Galaxy Buds+ met een Galaxy-smartphone verbinden en updaten

Hoe koppel je de oortjes

Stap 1. Veeg naar beneden om het notificatiepaneel te bekijken en controleer of Bluetooth staat aan.

Stap 2. Controleer de richting van elk oortje en plaats ze in de juiste richting.

Stap 3. Open de laadbox.

De oordopjes komen automatisch in de Bluetooth-koppelingsmodus en er verschijnt een pop-upvenster op je  mobieltje.

Stap 4. Tik Connect op het pop-upvenster. De Galaxy Wearable-app zal starten.

Stap 5. Volg de instructies op het scherm om de verbinding te voltooien.

Stap 6. Je ziet nu informatie en instelmogelijkheden voor je Buds+ in de  Galaxy Wearable-app.

Deel 2. Update je Galaxy Buds+ met je smartphone

Hoe update je de oortjes

Stap 1. Start de Galaxy Wearable-app op je smartphone

Stap 2. Scrol naar beneden en tik op Earbuds softwareupdate.

Stap 3. Tik op Downloaden en installeren om handmatig te updaten.

Stap 4. Schakel 'automatisch downloaden van updates wanneer de telefoon is verbonden met het wifi-netwerk', in.