Hoe maak ik mijn Galaxy smartphone schoon?

Raadpleeg de onderstaande richtlijnen om je Galaxy-telefoon schoon te maken en te onderhouden. 

Om je telefoon schoon te maken, zijn hier een paar richtlijnen die je moet volgen.

  • Voordat je je Galaxy smartphone schoonmaakt, schakel je de telefoon uit, verwijder je de behuizing of het hoesje en haal je de kabels of accessoires uit het stopcontact.
  • Gebruik een zacht, pluisvrij microvezeldoekje zoals een reinigingsdoekje voor cameralenzen om het buitenoppervlak van de telefoon voorzichtig af te vegen.

 

Afbeelding van het verwijderen van de hoes, geen kabels en het afvegen van de buitenkant van de telefoon.
  • Vermijd het binnendringen van vocht in de openingen en breng geen vloeistof rechtstreeks op de telefoon aan. Maak indien nodig de hoek van het doekje vochtig met een kleine hoeveelheid gedestilleerd water of een ontsmettingsmiddel, zoals een product op basis van onderchlorigzuur (50-80ppm) of alcohol (meer dan 70% ethanol of isopropylalcohol), en veeg de voor- en achterkant van je telefoon voorzichtig af zonder al te veel druk uit te oefenen. Vermijd overmatig afvegen.
  • Gebruik geen perslucht en breng geen bleekmiddelen of vloeibare oplossingen rechtstreeks op de telefoon aan.
Afbeelding die aangeeft om geen bleekmiddel te spuiten
  • Dit reinigingsadvies is alleen bedoeld voor de glazen, keramische en metalen oppervlakken van je telefoon. Het wordt niet aanbevolen voor zachte accessoires die van leer, rubber of plastic.zijn gemaakt.
Afbeelding van reiniging op het glazen oppervlak van het mobiele apparaat. Afbeelding van zachte accessoires.

Opmerking: 

  • De richtlijnen zijn van toepassing op: Galaxy smartphones, Galaxy tablets en de Galaxy Watch (exclusief het horlogebandje).
  • De richtlijnen zijn niet van toepassing op : Galaxy Buds, toetsenborden (extern toetsenbord en die van Galaxy-laptops), plastic bandjes voor wearables en alle andere Samsung-producten die niet expliciet worden genoemd.

Disclaimer : 

  • Samsung kan de doeltreffendheid van de voorgestelde richtlijnen niet garanderen. Reinigingsresultaten kunnen variëren en mogelijk worden niet alle bacteriën, ziektekiemen en virussen gedood. 

Bedankt voor je feedback!