Hoe sluit ik een headset aan op mijn Galaxy Watch?

Sluit jouw Galaxy Watch aan op een draadloze headset en luister comfortabeler naar muziek of beantwoord gesprekken.

Een headset aansluiten.

1 Tik in het app-scherm op "Instellingen".
Tik op "Instellingen"
2 Tik op "Verbindingen".
Tik op "Verbindingen"
3 Selecteer "Bluetooth".
Selecteer "Bluetooth"
4 Tik op "BT headset".
Tik op "BT headset"
5 Selecteer de Bluetooth-headset waarmee je verbinding wilt maken.
Selecteer de Bluetooth-headset

Wanneer een Bluetooth-headset is verbonden met de Galaxy Watch, tik je op het headset-pictogram op het oproepscherm om een telefoongesprek te voeren met de Bluetooth-headset.

Let op: Zorg ervoor dat jouw Galaxy Watch en de andere Bluetooth-apparaten zich binnen het Bluetooth-verbindingsbereik (10m) bevinden.