Galaxy Watch activeren, verbinden en resetten

Sluit jouw Galaxy Watch aan op jouw mobiele apparaat en geniet van een 'alles-in-één' horloge dat alle soorten apps en functies ondersteunt.

Download eerst de Galaxy Wearables app op jouw mobiele apparaat om jouw Galaxy Watch op je telefoon aan te sluiten.

Maak verbinding via Bluetooth

Galaxy Watch:

1 Zet de Galaxy Watch aan.
2 Informatie over het downloaden en installeren van de Galaxy Wearable app verschijnt.
3

Tik op het wereldbolpictogram om de gewenste taal te selecteren.

Mobiel apparaat:

1 Tik op "Start de reis".
2 Selecteer jouw apparaat op het scherm.
3 Als je jouw apparaat niet kunt vinden, tik je op "Mine's not here".
4 Tik op "Aanzetten" wanneer het venster voor het activeren van Bluetooth verschijnt.
5 Volg de instructies op het scherm om de verbinding te voltooien.

Bij het voltooien van de verbinding verschijnt er een handleiding op het scherm, zowel op het Galaxy Watch als op het mobiele apparaat.

Aansluiten via een externe verbinding

Wanneer er geen Bluetooth-verbinding beschikbaar is, kun je de Galaxy Watch op afstand met jouw mobiele apparaat verbinden via jouw Samsung-account via Wi-Fi of mobiel netwerk.

Mobiel apparaat:

1 Open "Galaxy wearable" app.
Open "Galaxy wearable" app
2 Tik op "Instellingen".
Tik op instellingen op de Galaxy Wearable app
3 Selecteer "Aansluiting horloge".
Selecteer "Aansluiting horloge"
4 Schuif de schakelaar om "Verbinding op afstand" te activeren.
Schuif de schakelaar om "Verbinding op afstand" te activeren

Let op: Om 4G/LTE te activeren heb je een telefoon met Android versie 5.0 of hoger en 1,5 GB geheugen of meer / iPhone 5 of hoger met iOS versie 9 of hoger nodig.

Drie manieren om 4G/LTE te activeren:

Op apparaat activering

1 Zet de Galaxy Watch aan.
2 Open de "Galaxy Wearable" app op jouw mobiele apparaat.
3 Sluit jouw Galaxy Watch aan.
4 Lees de Algemene Voorwaarden en vink "Ga akkoord met alles" aan.
5 Mobiele netwerken instellen.
6 Volg de instructies van het netwerk waar je op geabonneerd bent.
7 Controleer de Profielbeleidsregels en tik op "Download".

Je kunt nu berichten en oproepen verzenden en ontvangen op jouw Galaxy Watch met hetzelfde nummer als jouw telefoon.

QR-code activering

1 Zet de Galaxy Watch aan.
2 Open de "Galaxy Wearable" app op jouw mobiele apparaat.
3 Sluit jouw Galaxy Watch aan.
4 Lees de Algemene Voorwaarden en vink "Ga akkoord met alles" aan.
5 Tik op "Volgende" om verder te gaan.
6 Mobiele netwerken instellen.
7 Selecteer activeringsmethode - Scan QR-code.
8 Scan QR Code.
9 Controleer de Profielbeleidsregels en tik op "Download".

Je kunt nu berichten en oproepen verzenden en ontvangen op jouw Galaxy Watch met hetzelfde nummer als jouw telefoon.

Automatische activatie voor carriernetwerk

1 Open de "Galaxy Wearable" app op jouw mobiele apparaat.
2 Combineer Galaxy Watch met jouw telefoon via Galaxy Wearable toepassing.
3 Mobiel netwerk van Galaxy Watch wordt automatisch geactiveerd bij de initiële instelling.

Als jouw Galaxy Watch is vastgelopen en niet meer reageert, houd je de “Aan/uit-toets” en de “Volume-omlaagtoets” tegelijkertijd langer dan 7 seconden ingedrukt om het apparaat opnieuw op te starten.

Als dit het probleem niet oplost, voer dan een fabrieksreset uit.

1 Tik in het app-scherm op "Instellingen".
Tik op "Instellingen"
2 Tik op "Algemeen".
Tik op "Algemeen"
3 Tik op "Reset".
Tik op "Reset"

Tik op het vinkje om de wijziging te accepteren.

Tik op het vinkje