Software downloaden en installeren voor Galaxy AI-functies

Galaxy AI su Galaxy S23 Ultra, Tab S9, Z Flip5 e Z Fold5

De revolutionaire Galaxy AI-functies zijn nu direct beschikbaar op een reeks apparaten naast de Galaxy S24-serie, waaronder de Galaxy S23 UltraS23+S23S23 FEZ Fold5Z Flip5Tab S9 UltraTab S9+ en de Tab S9. Ontdek hieronder hoe je deze geavanceerde Galaxy AI-functies kunt gebruiken.

Update je software

Om gebruik te kunnen maken van de Galaxy AI-functies, moet je ervoor zorgen dat de software van je toestel is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Mogelijk ontvang je een pop-up op je telefoon waarin je wordt gevraagd de update te downloaden en te installeren of je kunt de software van je mobiele apparaat handmatig bijwerken door:

Stap 1. Ga naar Instellingen > Softwareupdate.

Stap 2. Tik op Downloaden en installeren.

Ga naar Instellingen > Softwareupdate Ga naar Instellingen > Softwareupdate
Tik op Downloaden en installeren Tik op Downloaden en installeren

Stap 3. Volg de instructies op het scherm

Let op: Functies kunnen per model/regio verschillen.

Hoe de Galaxy AI-functies te activeren

Deze eenvoudig te volgen video laat zien hoe je al deze Galaxy AI-functies op je toestel kunt activeren.

Hoe de Galaxy AI-functies te activeren Hoe de Galaxy AI-functies te activeren

Gebruik maken van de Galaxy AI-functies

Circle to Search

Circle to Search is een functie van Google waarmee je snel op internet kunt zoeken naar informatie die je op je scherm ziet, zonder dat je van app hoeft te wisselen of een zoekopdracht hoeft in te typen. Maak een eenvoudig gebaar met je vinger of de S Pen op afbeeldingen, video's of tekst om een zoekopdracht te starten.
Galaxy AI-functie Circle to Search Galaxy AI-functie Circle to Search

Live Translate

De functie Live translate vertaalt telefoongesprekken in realtime, rechtstreeks op je toestel. Het lijkt net alsof je je eigen persoonlijke vertaler hebt, waardoor communicatie in verschillende talen net dat beetje makkelijker wordt.
Galaxy AI-functie Live translate Galaxy AI-functie Live translate

Assistente Foto

Wanneer je objecten in afbeeldingen verkleint, verwijdert en verplaatst, helpt de functie Generatieve photo editing of photo assist je vervolgens om de afbeelding op de meest natuurlijke manier opnieuw te maken/af te werken.
Galaxy AI-functie Photo assist Galaxy AI-functie Photo assist

Let op: Live Translate is niet beschikbaar op de Tab S9 (Wi-Fi).

Chat Assist

Laat de Chat/Writing assist AI je snel helpen met een chatvertaling, je schrijfstijl, spelling of grammatica. Als je snel berichten wilt versturen, hoef je nooit naar woorden te zoeken.
Galaxy AI-functie Chat assist Galaxy AI-functie Chat assist

Note Assist

Waar je je Notes ook voor gebruikt, de functie Note assist is op maat gemaakt om je gedachten, lijstjes en herinneringen te verbeteren en te vereenvoudigen via automatische opmaak, samenvattingen en vertalingen.
Galaxy AI-functie Note assist Galaxy AI-functie Note assist

Browsing Assist

De handige Browsing assist kan artikelen op een webstie samenvatten of vertalen, zodat je tijd bespaart en makkelijker op het internet kunt surfen.
Galaxy AI-functie Browsing assist Galaxy AI-functie Browsing assist

Transcribe Assist

Transcribe assist is beschikbaar via de Voice recorder app. Het neemt spraak op en maakt een transcriptie van wat er gezegd is, waardoor zaken als het maken van notulen en het schrijven van documenten eenvoudiger worden. Een samenvatting van een opname is met deze functie ook mogelijk.
Galaxy AI-functie Transcribe assist Galaxy AI-functie Transcribe assist

Interpreter

Communiceer zonder gehinderd te worden door taalbarrières met de tolk-app, die gebruikt kan worden in tal van situaties voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden
Funzione Interprete di Galaxy Funzione Interprete di Galaxy

Instant Slow-mo

Speel herinneringen opnieuw af en vertraag elk deel van je video met Instant slow-mo. Met deze functie kun je slow motion videoclips maken met voorwaartse, achterwaartse en voorwaartse/achterwaartse combinatie-effecten. Druk gewoon op een video in je galerij en houd deze ingedrukt, waarna de video overschakelt naar
Galaxy AI-functie Instant slow-mo Galaxy AI-functie Instant slow-mo

Let op: Instant Slow-mo is niet beschikbaar op de S23 FE.