Kan ik mijn reparatie betalen met ecocheques?

Ecocheques banner

Mijn scherm is gebroken, kan ik de reparatie betalen met Ecocheques?

Absoluut! Verrast? Met Ecocheques kan je alleen welbepaalde ecologische producten en diensten aankopen, en daar hoort het repareren van gebroken toestellen zeker bij. Zo hoef jij je toestel niet gaan vervangen, dat scheelt een nieuw toestel! En dat is op en top ecologisch, toch?

Is Samsung als bedrijf verplicht om Ecocheques te aanvaarden?

Absoluut niet, het is een bewuste keuze die wij als bedrijf maken. Wist je dat ‘PlanetFirst’ één van onze lijfspreuken is? Bij Samsung passen wij dag na dag een milieubewust beheer toe, bieden we onze klanten milieuvriendelijke oplossingen en zo leiden we de weg naar een duurzame toekomst. Lees hier meer over de duurzame aanpak van Samsung.

Let op: Wij ontvangen enkel elektronische Ecocheques van Sodexo.

Hoe betaal ik voor reparaties met Ecocheques?

Breng je toestel binnen in één van onze Samsung Service Centers en houd er rekening mee dat wij enkel elektronische ecocheques van Sodexo ontvangen. Wij zorgen voor de rest. Wij helpen je graag verder.

Hoe lang zijn mijn Ecocheques geldig?

Een Ecocheque is maximaal twee jaar geldig, de geldigheidsduur kan je niet verlengen en een Ecocheque kan je ook niet in geld omruilen. Als je Ecocheques van je werkgever krijgt, kan je die dus gerust een tijdje aan de kant houden om je toestel altijd te kunnen laten repareren. Wist je dat een gebroken scherm de meest voorkomende reparatie is? Het gebeurt met de beste!

Klik op de verzendknop hieronder om feedback met ons te delen. Bedankt voor je deelname.

Bedankt voor je feedback!