Wat is Samsung Galaxy Apps?

service

Samsung Galaxy Apps is een dienst voor ontwikkelaars en gebruikers dat bestaat uit drie kanalen: Web, Mobiel en Samsung KIES. Apps worden hier gekocht en gedownload via de app op je mobiele toestel, de Samsung Galaxy Apps website en via het programma Samsung KIES op de computer.

Mobiel
Download apps die ook in andere App Stores – zoals Google Play – beschikbaar zijn. Apps kunnen tegelijkertijd gedownload en geïnstalleerd worden.

Website
Zoek via de website Samsung Galaxy Apps op een groter scherm naar nieuwe apps of gedownloade apps. Vind hier ook meer informatie over het gebruik van Samsung Galaxy Apps op mobiel en Samsung KIES.

Samsung KIES
Download grote apps eenvoudig naar je toestel door deze te verbinden met je computer. Download dan eerst Samsung KIES op je computer.

Compatibele toestellen
Op dit moment is Samsung Galaxy Apps toegankelijk voor alle toestellen die draaien op het Bada 2.0 besturingssysteem of later en op alle Android toestellen.

Toestel registreren
Als je meerdere keren hebt ingelogd met je toestel in Samsung Galaxy Apps, wordt toestelinformatie automatisch opgeslagen in je account. Geregistreerde producten verschijnen automatisch als je een app koopt. Daarnaast kun je de gegevens van je toestel controleren onder profielpagina → ‘Toestelinformatie’.

Let op: log je in met een ander toestel, dan wordt je huidige toestel automatisch ontkoppeld.