Hoe reset ik mijn tv?

Een televisie resetten betekent: terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Houd er rekening mee dat u na de reset de tv moet herinstalleren en instellingen desgewenst weer moet aanpassen. Dit geldt niet voor de netwerkinstellingen, want die worden niet veranderd.

Televisies vanaf 2012 t/m 2016: H, F, ES, EH, J, L en K-modellen

1 Zet de tv aan en toets de Menu-knop in op de afstandsbediening.
2 Ga naar 'Ondersteuning', kies voor Zelfdiagnose' en daarna voor 'Televisie resetten'.
3 De standaard pincode, als die wordt gevraagd, is 0000, tenzij u dit eerder hebt aangepast bij het instellen van de tv.
4 Selecteer 'Ja' en dan wordt de tv gereset.
5 De tv wordt automatisch uit- en ingeschakeld.

Televisies tot en met 2011: D, C, B en A-modellen

Een instructievideo om de tv te resetten, vindt u hier.

1 Houd, terwijl de tv aanstaat, de Exit-knop 20 tot 30 seconden ingeschakeld.
2 Kies voor 'OK' als de melding verschijnt om alle instellingen terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.
3 De tv wordt gereset en schakelt zichzelf daarna automatisch uit.

Hoe weet ik uit welk jaar mijn TV komt?

Bekijk de modelcode van je televisie, deze vind je op de achterzijde van het toestel.

hoe-reset-ik-mijn-tv