Hoe sluit ik de draadloze subwoofer luidspreker aan?

De draadloze subwoofer aansluiten (alleen HT-WS1G/HT-WS1R)

Controleer eerst of het audio systeem wel een draadloze subwoofer heeft. Dit is afhankelijk van het typenummer en kun je controleren door de gebruikershandleiding te lezen of op de samsung.com de specificaties van de producten te bekijken.

De identificatie van de subwoofer (Link ID) is vooraf ingesteld in de fabriek en de hoofdeenheid en de subwoofer horen automatisch draadloos verbinding met elkaar te maken wanneer ze worden aangezet. Als het Link lampje van de hoofdeenheid niet aan gaat wanneer de subwoofer word aangezet, kun je het ID als volgt aanpassen: 

1 Doe de stekkers van de hoofdeenheid en de subwoofer in het stopcontact.
2 Houd de ID SET toets aan de achterkant van de subwoofer 5 seconden ingedrukt met een puntig voorwerp.

Het STANDBY lampje gaat uit en het LINK lampje (blauwe LED) knippert snel.

hoe-sluit-ik-de-draadloze-subwoofer-luidspreker-aan
3 Terwijl de hoofdeenheid uit staat (op STANDBY), houd je op de afstandsbediening de MUTE toets 5 seconden ingedrukt.

De volume-indicator van de hoofdeenheid gaat branden, waarna deze opnieuw op de STANDBY stand overschakelt.

Het bericht ID SET verschijnt op de OLED van het toestel. 

4 Om de verbinding te voltooien druk je op de de POWER toets van de hoofdeenheid. De hoofdeenheid en de subwoofer zijn nu met elkaar verbonden. Het Link lampje (blauwe LED) van de subwoofer brandt.

Je kunt het geluid van de draadloze subwoofer verbeteren door de Sound Field (Geluidsveld) modus in te stellen.

hoe-sluit-ik-de-draadloze-subwoofer-luidspreker-aan

NB 

Voordat je het product installeert of verplaatst, moet je het beslist uitschakelen en de stekker uit het stopcontact halen. 

Wanneer de hoofdeenheid wordt uitgezet, gaat de subwoofer naar de standby-stand en knippert het STANDBY lampje bovenaan de zijkant. 

Als u in de buurt van het systeem een magnetron, draadloos netwerk, bluetooth of ander apparaat gebruikt dat op dezelfde frequentie (2,4 GHz) werkt, kan het geluid verstoord raken. 

De maximale afstand tussen de hoofdeenheid en de draadloze subwoofer is ongeveer 10 meter, maar is ook afhankelijk van je gebruiksomgeving. Als zich tussen de hoofdeenheid en de draadloze subwoofer een betonnen of metalen muur bevindt, is het mogelijk dat het systeem niet functioneert, omdat radiogolven niet door metaal heen gaan. 

Als de hoofdeenheid geen draadloze verbinding maakt, moet je de bovenstaande stappen 1-4 uitvoeren en vervolgens opnieuw proberen verbinding te maken tussen de hoofdeenheid en de draadloze subwoofer.

Belangrijk

De draadloze subwoofer heeft een ingebouwde antenne. Houd water en vocht uit de buurt van de eenheid. 

Voor het beste resultaat moet je zorgen dat het gebied rond de draadloze subwoofer vrij is van obstakels.

CRYSTAL SURROUND AIR TRACK aansluiten

In deze paragraaf vind je informatie over de twee methodes (digitaal en analoog) waarmee je de eenheid op de tv kunt aansluiten. Deze eenheid is voorzien van een optische digitale geluidsuitgang en een analoge geluidsuitgang om een tv aan te sluiten.

hoe-sluit-ik-de-draadloze-subwoofer-luidspreker-aan

AUDIO IN

Verbind de AUDIO IN ingang van de hoofdeenheid met de AUDIO OUT uitgang van de tv. Let op dat de kleuren kloppen. 

DIGITAL IN (OPTICAL)

Verbind de digitale ingang van de hoofdeenheid met de OPTICAL OUT uitgang van de tv. 

Doe de stekkers van dit product en je tv pas in het stopcontact wanneer je alle kabels tussen de apparaten hebt aangesloten. 

Voordat je het product installeert of verplaatst, moet je het beslist uitschakelen en de stekker uit het stopcontact halen.

Je kunt deze eenheid op allerlei externe componenten aansluiten (zoals een dvd-speler, set-top box (STB / satelliet / kabelontvanger), etc.).

Bedankt voor je feedback!