Op zoek naar de perfecte Smart TV

Bijna alle TV’s zijn tegenwoordig Smart

Een Smart TV is een televisie die verbonden is met het internet. Omdat de TV verbonden is heb je net als op je smartphone de beschikking over verschillende apps om video “on-demand” te bekijken. Dat kan bijvoorbeeld door Netflix, Youtube of Rakuten TV. Maar een Samsung Smart TV kan meer dan dat.

De juiste Smart TV kiezen

Verschillende content

De grootste meerwaarde van een Smart TV is dat je ook content kunt kijken buiten het reguliere TV-aanbod. Op een Smart TV kun je je favoriete Video on Demand-content (VOD-content) bekijken, zoals Netflix, Amazon en YouTube, en zelfs genieten van verschillende games en sportcontent. Daarnaast kun je gebruikmaken van muziekstreamingdiensten, zoals Spotify. Betaalde kabel- en satellietuitzendingen die vroeger alleen met een settopbox beschikbaar waren, kun je nu op je Smart TV bekijken - je hoeft alleen maar de app te installeren van die kabel- en satellietomroepen.

*Voor de contentdienst heb je een internetverbinding en een abonnement nodig.

Snel en eenvoudig zoeken

Waar je ook aan moet denken als je op zoek bent naar de beste Smart TV is om een TV te nemen waar je gemakkelijk content mee kunt doorzoeken. Met de enorme hoeveelheid content die online beschikbaar is, is het veel moeilijker geworden om te vinden wat je wilt zien. Een handige zoekfunctie is dus belangrijk.

Gebruiksvriendelijkheid

Maar hoeveel mogelijkheden de Smart TV ook biedt, je hebt er allemaal niets aan als je TV niet gebruiksvriendelijk is.

Een goede Smart TV detecteert automatisch elk apparaat dat je via HDMI verbindt en maakt het gebruik van verschillende afstandsbedieningen overbodig. Wanhopig op zoek gaan naar je afstandsbedieningen behoort tot het verleden. Met de juiste afstandsbediening van je TV kun je zelfs gestreamde content van je settopbox afspelen/pauzeren.

Uiteindelijk gaat het erom wat consumenten willen. De beste Smart TV is gemakkelijk in te stellen en is eenvoudig te verbinden met andere apparaten. Het moet gemakkelijk zijn om door content te browsen. En het belangrijkste is dat hij op en top gebruiksvriendelijk moet zijn. Ontdek meer over alles wat Samsung Smart TV's te bieden hebben en waarom deze een klasse apart zijn.

*De schermweergave bestaat uit gesimuleerde beelden en is slechts bedoeld ter illustratie.

*Beschikbare diensten en functies op de Smart TV en de GUI (Graphic User Interface) kunnen variëren afhankelijk van regio en/of model.

*Gebruikers moeten voor gebruik akkoord gaan met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Smart Hub.

*Compatibel besturingssysteem (OS) of app vereist.

*Vorm van de TV of afstandsbediening kan verschillen afhankelijk van model en/of regio.

*GUI (Graphic User Interface), ontwerp, functies en specificaties kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.