Mooi op elk moment

The Frame toont het kunstwerk “Cockatoo and Pomegranate” van Walter Crane uit het Victoria and Albert Museum. De TV maakt van elke woonruimte een prachtige plek.
*Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Zie onze productgalerij.

Samsungs meest geavanceerde TV is een prachtige lijst die van je woonkamer een galerie maakt en kunst nóg dichterbij brengt. The Frame doorbreekt alle tradities en maakt je woonkamer nog stijl- en sfeervoller.

 

Een echte kunstlijst die veel meer is dan een TV

De afbeelding toont de hand van iemand die een potlood vasthoudt en een lat gebruikt om een lijn te trekken.

Stem hem af op je eigen stijl

Verwisselbare lijst

De lijst, die kies je zelf. Kies de verwisselbare lijst die perfect aansluit bij je kamer, je smaak, of het kunstwerk. Magneten zorgen ervoor dat die gemakkelijk bevestigd en verwijderd kan worden.

*Aanschafprijs is inclusief één verwisselbare lijst in kleur naar keuze. Voor meer details ga naar: www.samsung.com/be/promo

Verander de look met verwisselbare lijsten met kliksysteem

The Frame kan naar persoonlijke smaak worden aangepast en deze afbeelding toont iemand die de kleur van de lijst verandert.

Als een echte lijst aan de muur

No Gap Wall-Mount

Je installeert The Frame gemakkelijk en snel, en kantelt hem opzij, naar achteren en naar voren voor het ideale zicht. Hij is schitterend langs alle kanten en past perfect in jouw interieur.

The Frame is bevestigd met een No Gap Wall-Mount en hangt strak tegen de muur van de woonkamer net zoals een echte fotolijst.

Kantel 6° naar links of rechts om hem perfect waterpas te krijgen. Kantel boven- en onderkant voor het ideale beeld.

*De No Gap Wall-Mount is inbegrepen bij The Frame.
**De ruimte, gemeten vanaf de achterkant van de TV, kan verschillen naargelang de montage en het type muur.
***Er kan wat speling zijn tussen de muur en de TV als de muur niet 100% vlak is, niet helemaal haaks op de vloer staat of als de TV niet goed is gemonteerd.
****De kantelhoek kan verschillen, afhankelijk van de grootte.
Het bevestigen van The Frame aan een muur
The Frame met een zwarte lijst hangt aan de muur in de woonkamer, is ingeschakeld in Art Mode en toont een kunstwerk met een bloempatroon. Het scherm is 6° naar voren gekanteld voor een perfect beeld.

Een strak beeld

One Invisible Connection

Maak efficiënter gebruik van je ruimte. Met One Invisible Connection verberg je alle kabels zodat je al je toestellen kunt verbinden zonder rommelige kabels. Zo sluit je alles praktisch onzichtbaar aan.

Zelfs wanneer de Frame aan de muur hangt, zijn de kabels nauwelijks zichtbaar.
The Frame hangt aan de muur en dankzij Samsungs One Invisible Connection zijn de kabels netjes weggewerkt zodat er geen rommelige kabels zichtbaar zijn in de ruimte.

*Toestellen moeten verbonden zijn met One Connect.
**Alleen compatibele toestellen.

Via de dunne, bijna onzichtbare One Invisible Connection verbind je elk toestel met de TV via de One Connect Box. Dit geeft je de mogelijkheid om de verbonden apparaten verder uit het zicht te plaatsen zodat je de ruimte mooi vrijhoudt.

Close-up van de One Connect Box en een Blu-rayspeler in een kast.

Maak een galerij van je living

Standaardopties

Kies eens voor iets heel anders. Zet The Frame neer waar je maar wil dankzij de verschillende TV-standaardopties die bij jou en je interieurstijl passen.

*Afhankelijk van regio of model kan de Studio Stand apart worden verkocht.
**Studio Stands zijn compatibel met 55"/65" The Frame TV's.
***The Frame is alleen beschikbaar met VG-STSM11B.
The Frame geplaatst op een Studio Stand met een kleurrijk kunstwerk op het scherm, waardoor de TV eruitziet als een schilderij in een galerij.

Wat zit er in de doos?

Inclusief No Gap Wall-Mount en Stand

Een The Frame en de verschillende bijbehorende accessoires, zoals het scherm, TV-standaard, No Gap Wall-Mount, Invisible Connection, stroomkabel, One Connect Box en One Remote Control liggen netjes gerangschikt op een vlakke, witte ondergrond.

*Specificaties met betrekking tot het uiterlijk die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.

*Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Zie onze productgalerij.
**De beelden zijn louter illustratief bedoeld en ter verduidelijking.

Welke kies jij?

Kunst en interieurdesign komen samen

The Frame en verschillende toestellen staan in een lichte, witte moderne kamer met grote ramen. The Frame staat rechts in de kamer op een Studio Stand. De TV toont een kunstwerk op het scherm.
*Beelden zijn gesimuleerd en louter voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot het uiterlijk, ontwerp en de GUI (Graphic User Interface) die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.