Frame Design

The Frame doet
zijn naam eer aan

The Frame TV van Samsung is compatibel met verschillende kaders, zoals zwart, wit, eiken houtlook en walnoot houtlook.
Dat is ook precies wat The Frame is: een frame. Dankzij de prachtige afwerking geef je je kamer een geheel eigen touch en wordt de ruimte omgetoverd tot een persoonlijke galerij.

Ontworpen als
een fotokader

Frame-ontwerp

Ieder kunstwerk verdient een kader. The Frame is voorzien van kaders die je ook terugvindt in een kunstgalerij. Smaakvol, elegant, mooi.

The Frame TV 2020 is voorzien van een frame dat eruitziet als een echt fotokader en naadloos past bij het interieur in je woonkamer.

Pas de lijst aan je stemming aan

Gepersonaliseerde lijst

Stem af op je interieur of laat hem een beetje opvallen: onze gepersonaliseerde frames zijn verkrijgbaar in een prachtig assortiment aan kleuren die bij ieder interieur passen. De keuze is aan jou. Verander van gedacht wanneer je maar wil. Dankzij de handige kleine magneten kun je gemakkelijk van stijl veranderen.

De kader van The Frame verandert van kleur zoals de stijl van het interieur verandert. Dit laat zien hoe de gepersonaliseerde kader kan worden afgestemd op je interieur.
*Aanschafprijs is inclusief één verwisselbare lijst in kleur naar keuze. Voor meer details ga naar: www.samsung.com/be/promo

Als een echt kader aan de muur

No Gap Wall-Mount

The Frame hangt strak tegen de muur, net als je fotokaders en foto's. Het past dus in je interieur vanuit iedere hoek en zorgt voor eenheid in je interieur. De installatie is ook een fluitje van een cent.

*De ruimte, gemeten vanaf de achterkant van de TV, kan verschillen afhankelijk van de montage en het type muur.
*Er kan wat speling zijn tussen de muur en de TV als de muur niet 100% vlak is, niet helemaal loodrecht op de vloer staat of als de TV niet goed gemonteerd is.
*De kantelhoek kan verschillen, afhankelijk van de grootte.
The Frame TV is bevestigd met een No-Gap Wall-Mount en hangt strak tegen de muur van de woonkamer, net zoals een echt fotokader.

Geniet van een opgeruimde kamer

Een onzichtbare aansluiting

Maak efficiënter gebruik van je ruimte. Met de One Invisible Connection* zijn alle kabels uit het zicht zodat je al je apparaten kunt verbinden zonder rommelige kabels. Zo sluit je alles praktisch onzichtbaar aan.

*Toestellen moeten verbonden zijn met One Connect Box.
*Alleen compatibele toestellen.
*The Frame 32” heeft een One Connect Mini box met kabel die niet transparant is.
The Frame TV is te zien, bevestigd aan een lege muur in Art Mode, met een eenvoudig licht dat door de One Invisible Connection beweegt om de strakke look te benadrukken.

Maak er een stijlvol designobject van

Standaardopties

Ga eens voor iets helemaal anders. Zet The Frame neer waar je maar wil met de verschillende TV-standaardopties die bij jou en je interieurstijl passen.

*De Studio Stand is apart verkrijgbaar.
*Beschikbaarheid van de Studio Stand kan per regio en formaat van de TV verschillen.
*The Frame is alleen compatibel met VG-SEST11K.
The Frame staat op de Samsung Studio Stand en kan daardoor overal worden neergezet. Je kamer wordt omgetoverd tot een kunstgalerij.

Wat zit er in de doos?

Zelfs het uitpakken is spannend en biedt volop mogelijkheden: The Frame wordt geleverd met de No-Gap Wall Mount en Standard Stand, zodat je jouw kamer rechtstreeks naar wens kunt inrichten.

De Frame TV en de verschillende bijbehorende accessoires, zoals de monitor, Standard Stand, No Gap Wall-Mount, Invisible Connection, stroomkabel, One Connect Box en One Remote Control liggen mooi uitgestald op een vlakke, beige ondergrond.

Bekijk de prachtige details vanuit verschillende hoeken

Art Mode

Wat maakt The Frame anders?

Ontdek hoe je jouw ruimte kunt aankleden met kunst.

Dankzij de Art Mode van The Frame TV ziet je TV eruit als kunst. Op de TV is La Classe de danse van Edgar Degas zichtbaar.

Je kamer veranderen
door middel van kunst

Twee gemonteerde The Frame TV's van Samsung passen naadloos bij kunst, zoals echte fotokaders. Er worden voorbeelden gegeven van manieren waarop je The Frame TV kunt vormgeven in je interieur. Een van The Frame TV's is bevestigd boven een dressoir en Butterfly IV (2015) van Heiko Hellwig wordt afgespeeld.

The Serif,
unique inspiration
for your space

Maak kennis met nog een Lifestyle TV: Samsung The Serif. Hij staat op een TV Studio Stand met een stoel ervoor.