Ontdek de nieuwe Serif

Nog steeds op zoek naar de perfecte aanwinst voor jouw woonkamer? The Serif past niet alleen in je ruimte.
Het is de finishing touch waarnaar je op zoek was.

Een witte The Serif op een displayblok tegenover een donkerblauwe The Serif op een standaard, met ertussen de iconische I van The Serif. Op het scherm van de witte The Serif is een gedetailleerd beeld te zien van een standbeeld en op het scherm van de donkerblauwe The Serif op een standaard is een felgekleurd beeld te zien van een joggende vrouw.
The Serif 2019 biedt je het beste van twee werelden: een stijlvol TV-ontwerp met alle bijzondere TV-technologie die consumenten verwachten van Samsung QLED. Ongelooflijke beeldkwaliteit gaat hand in hand met een strakke stijl. Is jouw woonkamer klaar voor iets helemaal anders?
Grafische vormen die zijn geïnspireerd op jouw woonruimte in combinatie met een TV. Dát is The Serif.

Een nieuwe
emotie

Design

Karakter, inspiratie en een uniek iconisch
design – The Serif maakt jouw ruimte
helemaal af.

Een man en vrouw zitten in hun woonkamer en kijken naar de Fabric Ambient Mode op een witte The Serif. Op de voorgrond van het beeld staat een oranje I en onder de afbeelding zijn op The Serif geïnspireerde grafische streepelementen te zien.

Een nieuwe
ervaring

Technologie

The Serif heeft alles wat je nodig hebt:
uitstekende QLED-beeldkwaliteit,
geweldige content en slimme functies.

Een Galaxy S10 ligt op een witte The Serif in Fabric Ambient Mode in lichtblauw, waarbij mirror NFC-content wordt getoond tijdens het afspelen van het nummer Over the Horizon.

The Serif

Een video toont close-ups van The Serif uit verschillende hoeken en laat zien hoe The Serif perfect staat in verschillende ruimtes. Aan het eind van de video wordt ingezoomd op het logo van The Serif.

Perfecte harmonie

Een man staat bij de keukentafel en er is een witte The Serif te zien met Fabric Ambient Mode in zalmroze.
Een witte The Serif op een standaard in een woonkamer met een zandstrand en een kristalheldere zee op het scherm. Daaronder een close-up van de structuur aan de achterkant van The Serif en een close-up van het scherm in Fabric Ambient Mode in navy, waarbij het I-vormige ontwerp wordt benadrukt.
Man en vrouw die met hun hond in de slaapkamer spelen voor een witte The Serif op een standaard in Leaf Ambient Mode in olijfgroen. Naast het beeld staat The Serif op een kast met Fabric Ambient Mode in zalmroze op het scherm.
Een witte The Serif gezien vanaf de voorkant op een wit rechthoekig blok met helder groenblauw gras en een knalroze lucht op het scherm.

Welke kies jij?

The Serif 43"

Een 43-inch witte The Serif van voren gezien vanuit een hoek met een zalmroze kleur op het scherm. Een 43-inch donkerblauwe The Serif van voren gezien vanuit een hoek met een lichtblauwe kleur op het scherm.
Select the Colors
WHITE
Capacity
Capacity

The Serif 49"

Een 49-inch witte The Serif van voren gezien vanuit een hoek met een zalmroze kleur op het scherm. Een 49-inch donkerblauwe The Serif van voren gezien vanuit een hoek met een lichtblauwe kleur op het scherm.
Select the Colors
WHITE
Capacity
Capacity

The Serif 55"

Een 55-inch witte The Serif van voren gezien vanuit een hoek met een zalmroze kleur op het scherm. Een 55-inch donkerblauwe The Serif van voren gezien vanuit een hoek met een lichtblauwe kleur op het scherm.
Select the Colors
WHITE
Capacity
Capacity

Bekijk een andere TV die bij jouw lifestyle past: The Frame

Een witte The Frame met een tekening van een blad op het scherm hangt aan een muur naast een open raam en groene planten om te laten zien hoe de TV past bij je lifestyle.