Stay connected longer

Galaxy Watch

Kies jouw wearable

Bekijk alle wearables

De nieuwe Galaxy Watch

Met gezondheidsfuncties, langere batterijduur en gepersonaliseerd design

De Galaxy Watch biedt op stijlgebied zoveel mogelijkheden dat deze smartwatch een reflectie wordt van een ieders unieke persoonlijkheid.Je bepaalt zelf hoe hij eruit ziet en welke apps je bedient met één draai aan de wijzerplaat.

Ontdek hem hier
Image

Gear Sport

De Gear Sport is beschikbaar in twee kleuren – de ene subtiel, de andere opvallend. Kies voor tijdloos zwart of helder blauw om jouw look af te maken, in de sportschool of gewoon overdag.

Bekijk smartwatches
Samsung Gear Sport blauw

Gear Fit2 Pro

Go beyond fitness.

Kom in je Zone. Gun jezelf de motivatie om in topconditie te geraken én te blijven. Met de ingebouwde GPS- en hartslagsensor en de zelfstandige muziekspeler van de Gear Fit2 Pro houd je je sportprestaties voortaan nauwkeurig bij en wordt het gemakkelijker dan ooit om je doelen te bereiken. Ga ervoor!

Bekijk Sporthorloges
Samsung Gear Fit2 Pro zwemmer

Eén smartwatch voor elke gelegenheid

Een smartwatch moet alles kunnen en bij je passen! Bij jouw unieke stijl, bij alles wat je doet en bij elke gelegenheid. Waar je ook naartoe gaat - een bijzonder feest, een sollicitatiegesprek of de fitness - met de smartwatches van Samsung pas je jouw stijl in een handomdraai aan.

BEKIJK ALLE SMARTWATCHES
Samsung smartwatch stijl

Spotify Premium now running on Gear S3.

Zonder je Smartphone toch naar muziek luisteren tijdens het sporten? Het kan dankzij de nieuwe Spotify Premium app* voor de Samsung Gear S3. Zet je favoriete nummers op je Samsung Smartwatch en leef je helemaal uit. De bètaversie is nu beschikbaar in de Galaxy Apps Store. Ontdek nu de Gear S3 met Spotify.

Bekijk Gear S3

*Downloaden kan alleen met gekoppelde Gear S3 en Spotify Premium-abonnement.

Samsung Gear S3 Spotify

*Downloaden kan alleen met gekoppelde Gear S3 en Spotify Premium-abonnement.

Draadloos sporten

Geen draden, maar Bluetooth.

Stop de Gear IconX in je oren, maak verbinding en je bent er klaar voor. Eenvoudiger kan niet! En helemaal draadloos, dus ideaal om te sporten. Je kan je IconX verbinden met je smartwatch, maar bijvoorbeeld ook met de Gear S3.

BEKIJK ICONX
Samsung  IconX 2018