Stay connected longer

Galaxy Watch

Tijdloze Smartwatches & Sporthorloges

Rode Duivels promotie gear s3

Kies jouw wearable

Bekijk alle wearables

Gear Fit2 Pro

Nu beschikbaar met Speedo On app en zwembril

Je onmisbare work-out partner synct nu ook met de Speedo On app tijdens je zwemtraining en analyseert je snelheid en zwemstijl.

Ontdek hem hier
Image

Gear Sport

De Gear Sport is beschikbaar in twee kleuren – de ene subtiel, de andere opvallend. Kies voor tijdloos zwart of helder blauw om jouw look af te maken, in de sportschool of gewoon overdag.

Bekijk smartwatches
Samsung Gear Sport blauw

Gear Fit2 Pro

Go beyond fitness.

Kom in je Zone. Gun jezelf de motivatie om in topconditie te geraken én te blijven. Met de ingebouwde GPS- en hartslagsensor en de zelfstandige muziekspeler van de Gear Fit2 Pro houd je je sportprestaties voortaan nauwkeurig bij en wordt het gemakkelijker dan ooit om je doelen te bereiken. Ga ervoor!

Bekijk Sporthorloges
Samsung Gear Fit2 Pro zwemmer

Eén smartwatch voor elke gelegenheid

Een smartwatch moet alles kunnen en bij je passen! Bij jouw unieke stijl, bij alles wat je doet en bij elke gelegenheid. Waar je ook naartoe gaat - een bijzonder feest, een sollicitatiegesprek of de fitness - met de smartwatches van Samsung pas je jouw stijl in een handomdraai aan.

BEKIJK ALLE SMARTWATCHES
Samsung smartwatch stijl

Spotify Premium now running on Gear S3.

Zonder je Smartphone toch naar muziek luisteren tijdens het sporten? Het kan dankzij de nieuwe Spotify Premium app* voor de Samsung Gear S3. Zet je favoriete nummers op je Samsung Smartwatch en leef je helemaal uit. De bètaversie is nu beschikbaar in de Galaxy Apps Store. Ontdek nu de Gear S3 met Spotify.

Bekijk Gear S3

*Downloaden kan alleen met gekoppelde Gear S3 en Spotify Premium-abonnement.

Samsung Gear S3 Spotify

*Downloaden kan alleen met gekoppelde Gear S3 en Spotify Premium-abonnement.

Draadloos sporten

Geen draden, maar Bluetooth.

Stop de Gear IconX in je oren, maak verbinding en je bent er klaar voor. Eenvoudiger kan niet! En helemaal draadloos, dus ideaal om te sporten. Je kan je IconX verbinden met je smartwatch, maar bijvoorbeeld ook met de Gear S3.

BEKIJK ICONX
Samsung  IconX 2018