NV5000M Вградена рерна со двојна зона за печење, 64ℓ

NV66M3531BS/OL

The item is in the cart.

Две рерни во една

Двојна рерна

Едноставен каталитички систем за чистење

Каталитичко чистење

1200 / 1200 W

Конвекција

64 L

Тежина/Димензии

Две рерни во една

Двојна рерна

Двојната технологија за готвење ти дава целосна флексибилност со две зони за печење што можат да се користат независно, со различни температури и временски нагодувања, или може да ја користиш цела рерна за подготовка на поголема количина храна.

Две рерни во една

Едноставен каталитички систем за чистење

Каталитичко чистење

Системот за каталитичко чистење го олеснува чистењето на рерната. Каталитичката обвивка на задниот дел од рерната апсорбира маснотии што прскаат и протекуваат при подготовката на храната и ги оксидира сите траги на високи температури.

Едноставен каталитички систем за чистење

Пече повеќе

Капацитет од 64 литри

Масивната печка со капацитет од 64 литри ти овозможува да подготвиш големи количини храна. Можеш лесно да ставиш големи работи, како голема мисирка, и има две полици за да подготовка на различни јадења.

Пече повеќе

Впечатливи енергетска ефикасност

А-класа

Направено е да обезбеди исклучителна енергетска ефикасност во А-класа, иако има многу голем простор во рерната. Енергетско ефикасно домаќинство ти помага да ја намалиш сметката за електрична енергија и да заштедиш пари.

Впечатливи енергетска ефикасност
  • 1200 / 1200 W Конвекција
  • 64 L Тежина/Димензии
  • 595 x 595 x 566 mm Надворешни димензии (ШxВxД)
  • 35.5 kg Тежина (нето)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.