NV9900J Вградена рерна со двојна зона за печење, 75ℓ

NV9900J Вградена рерна со двојна зона за печење, 75ℓ

NV75K5571RS/OL

Одбери боја

Боја :

Две рерни во една. Ти избираш.

Двојната технологија за готвење ти дава целосна флексибилност со горните и долните зони за готвење што може да се користат независно, со различни поставки за температура и време, или може да ја користиш целата рерна за големи садови.

Две рерни во една. Ти избираш. Две рерни во една. Ти избираш.

Упатство за инсталација:

Упатство за инсталација: Упатство за инсталација:

Останува брилијантно чиста – без триење

Системот за чистење со пиролиза ја одржува твојата рерна уредна и чиста без да треба да триеш. Ја загрева празнината на рерната за да ги изгори маснотии и остатоците од готвењето, оставајќи само малку пепел што треба да се избрише.

Останува брилијантно чиста – без триење Останува брилијантно чиста – без триење

Полица за лесно и рамномерно лизгање без напор

Непречено се лизга и влегува без напор, дури и ако користиш големи тави или тешки јадења. Така, можеш да продолжиш да печеш, да ја вртиш и да ја зачиниш храната - без никакви нереди или дамки.

Полица за лесно и рамномерно лизгање без напор Полица за лесно и рамномерно лизгање без напор

Готви многу повеќе и во поголеми садови

Огромниот капацитет од 75 литри ви дава поголема флексибилност. За семејните оброци или забави, може да зготвиш повеќе јадења одеднаш, како на пр., колачиња или селска тава, но во неа собира и големи работи, како на пр., мисирка.

Готви многу повеќе и во поголеми садови Готви многу повеќе и во поголеми садови

Исклучителната енергетска ефикасност ти заштедува пари

Дизајнирана за да обезбеди исклучителна енергетска ефикасност со оцена A, иако има прилично голема внатрешност на рерната. Го прави твојот дом поефикасен и со тоа ти помага да ги намалиш сметките за електрична енергија и ти заштедува пари.

Исклучителната енергетска ефикасност ти заштедува пари Исклучителната енергетска ефикасност ти заштедува пари

Ефикасна заштита од преголем напон

Функцијата за заштита од преголем напон спречува настанување на електрично оштетување или краток спој што може да биде предизвикан од нестабилни напони. Чувствува кога напонот премногу се зголемил и автоматски го исклучува напојувањето со енергија.

Ефикасна заштита од преголем напон Ефикасна заштита од преголем напон

Спецификации

  • Конвекција 1200/1200 W
  • Тежина/Димензии 75 L
  • Надворешни димензии (ШxВxД) 595x595x566mm
  • Тежина (нето) 45,2kg
  • Напојување / номинална вредност A

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.