Мои производи

Ајде да ги запознаеме твоите производи

Извлечи го најдоброто од твоите производи на Samsung со тоа што ќе ги регистрираш на апликацијата Samsung Members.

Регистрирај производ

Твои производи

Регистрирај го твојот производ

Совети за лесна регистрација на производ:

Треба да внесеш најмалку два карактера, а откако ќе завршиш со пишување ќе се прикажат резултатите кои одговараат.

Ова може да потрае малку.

Ако регистрираш апарат за домаќинство, започни со пишување на видот на производ, на пр. Фрижидер со една врата

Ако регистрираш телевизор, обиди се да го напишеш видот на телевизор, на пр. QLED TV

Ако регистрираш паметен телефон, обиди се да ја напишеш марката и серијата, на пр. S10 или A9

search

Твојот избор

Сериски број (или IMEI број за телефон)

Не можеш да го најдеш?

Внеси го твојот сериски број или IMEI број

Внеси го твојот сериски број или IMEI број

Ако не можеш да го најдеш серискиот број:

Ако регистрираш паметен телефон, внеси *#06# за да го дознаеш IMEI бројот за еден миг