Платформа за апликацијата Samsung Members

Можностите започнуваат тука

Добиј ексклузивни награди, супербрза поддршка и разгори ја страста. Стани член на Samsung и #НаправиГоНевозможното
Платформа за апликацијата Samsung Members

Инспирацијата започнува тука

Добиј ексклузивни награди, супербрза поддршка и разгори ја страста. Стани член на Samsung и #НаправиГоНевозможното
Здраво, N*A*M*E

Ајде да ги запознаеме твоите производи

Внеси ги подолу деталите за твојот производ за да се придружиш на клубот и да станеш член на апликацијата Samsung Member.

Регистрирај го твојот производ

Совети за лесна регистрација на производ:

Треба да внесеш најмалку два карактера, а откако ќе завршиш со пишување ќе се прикажат резултатите кои одговараат.

Ова може да потрае малку.

Ако регистрираш апарат за домаќинство, започни со пишување на видот на производ, на пр. Фрижидер со една врата

Ако регистрираш телевизор, обиди се да го напишеш видот на телевизор, на пр. QLED TV

Ако регистрираш паметен телефон, обиди се да ја напишеш марката и серијата, на пр. S10 или A9

search

Твојот избор

Сериски број (или IMEI број за телефон)

Не можеш да го најдеш?

Внеси го твојот сериски број или IMEI број

Внеси го твојот сериски број или IMEI број

Ако не можеш да го најдеш серискиот број:

Ако регистрираш паметен телефон, внеси *#06# за да го дознаеш IMEI бројот за еден миг

Стани член на Samsung за неколку мига

Што добиваш ти

Инспирација

Бескрајна инспирација

Разгори ја страста со содржина која е совршена за тебе.

Регистрирај се сега
Поддршка

Супербрза поддршка

Добивај поддршка 24/7. Разговарај со експерти и добивај помош од заедницата на апликацијата Samsung Members.

Регистрирај се сега

членови на апликацијата Samsung Members чиј број се зголемува

Разгори ја страста
Од тајни совети за таблет до глобални фитнес предизвици, погледни ја содржината која е совршена за тебе.

Инспирација за оние кои креираат и раскажуваат приказни

Дознај за најновата технологија на ТВ екраните, добиј совети за подобрување на вештините за играње, и откриј како дома да создадеш доживување како на кино

За среќен и здрав поврзан живот

Фотографија
Продуктивност
Забава
Здравје
АРТИКЛИ
Разгори ја страста
Без разлика дали станува збор за љубов кон фотографирање или страст за кревање тегови, секој има нешто што го сака. Имаме палета неверојатни артикли и извонредни награди кои ќе ти помогнат да ја разгориш својата страст. Само избери некоја од темите подолу.
Фотографија
Дознај повеќе
Продуктивност
Дознај повеќе
Забава
Дознај повеќе
Здравје
Дознај повеќе
Ексклузивен пристап зад сцената
Учествувај во натпревари кои ти овозможуваат ексклузивен пристап. Погледни како во февруари 2019 година победниците на натпреварот „Show your love for Galaxy“го освоија настанот Galaxy Unpacked.
Фотографија
нспирација и награди за оние кои креираат и раскажуваат приказни.
Артикли за фотографија
Продуктивност
Инспирација и понуди кои ќе ти помогнат да направиш повеќе.
Артикли за продуктивност
Здравје
Инспирација и понуди за среќен и здрав поврзан живот.
Артикли за здравје
Забава
Инспирација и понуди кои те одржуваат во тек со најновата технологија.
Артикли за забава