Galaxy store


Вашето игралиште за Galaxy

Група пријатели седат и се смеат заедно додека гледаат во мобилен телефон. Група пријатели седат и се смеат заедно додека гледаат во мобилен телефон.
Мобилен телефон ја прикажува MMORPG, Lords Mobile, екран од инсталирање од Galaxy Store Featured. Мобилен телефон ја прикажува MMORPG, Lords Mobile, екран од инсталирање од Galaxy Store Featured.

Подобрете ја играта, секојпат со најнови игри, ексклузивни зделки и најдобри понуди.

Не пропуштајте понуди за игри на Galaxy и настани како 10% попуст на сите купувања во апп, предмети во игра, обвивки со ограничено издание, попусти и друго.

Две жени легнаа заедно насмеани и гледајќи ги нивните паметни телефони. Две жени легнаа заедно насмеани и гледајќи ги нивните паметни телефони.
Екранот GUI прикажува разни теми достапни во „ Galaxy Themes во Galaxy Store на Galaxy Store . Екранот GUI прикажува разни теми достапни во „ Galaxy Themes во Galaxy Store на Galaxy Store .

Украсете го Вашиот Galaxy за да го одразите Вашиот уникатен стил. Без разлика дали се работи за теми, заднини, фонтови или налепници, оставете Вашиот Galaxy да ја изрази Вашата вистинска личност.

Маж на жена му покажува како темата на неговиот „ Galaxy Watch совпаѓа со темата на неговиот паметен телефон. Маж на жена му покажува како темата на неговиот „ Galaxy Watch совпаѓа со темата на неговиот паметен телефон.
Екран за GUI што прикажува Galaxy Watch и телефон Galaxy со слични теми. Екран за GUI што прикажува Galaxy Watch и телефон Galaxy со слични теми.

Истиот часовник, но различен Часовник. Galaxy Store нуди корисни апликации и бројни Маски за часовник за Вашиот Galaxy Watch за да можете да го менувате неговиот стил секогаш кога сакате.

Добивка повеќе од игра


Најдете и инсталирајте омилени игри за секунда. Освојте предности на Galaxy секогаш кога ќе откриете игра што ве интересира. Проверете ги нашите понуди кои можете да ги добиете само во Galaxy Store. Уживајте во врвни игри со 10% попуст на сите купувања во апликација.

 • * Достапни функции, апликации, и предности се различни според модел, оперативен систем, регион и земја.
 • ** Попуст од 10 % е достапен само за врвни игри. Игрите за кои важи попуст можат да се најдат на беџот за попуст и на страницата со детали за апликацијата во рекламната лента на продавницата. Оваа понуда е ограничена на игри кои се преземени преку Galaxy Store. Попустот од 10 % ќе биде применет веднаш.
 • * Достапни функции, апликации, и предности се различни според модел, оперативен систем, регион и земја.
 • ** Попуст од 10 % е достапен само за врвни игри. Игрите за кои важи попуст можат да се најдат на беџот за попуст и на страницата со детали за апликацијата во рекламната лента на продавницата. Оваа понуда е ограничена на игри кои се преземени преку Galaxy Store. Попустот од 10 % ќе биде применет веднаш.

Бидете сосема уникатни


Само на Вас останува да го украсите Вашиот Galaxy. Откријте бројни теми, заднини, фонтови и друго за да го одразите Вашиот стил во согласност со Вашиот вкус.

 • * Достапната содржина може да варира во зависност од уредот, оперативниот систем или регион/земја.
 • * Апликациите Edge се достапни само на модели со edge панел.
 • * Достапната содржина може да варира во зависност од уредот, оперативниот систем или регион/земја.
 • * Апликациите Edge се достапни само на модели со edge панел.

Galaxy ексклузивно


Откријте колку го цениме нашето семејство на Galaxy. Подготвивме широка лепеза на специјални зделки и дополнителни погодности за да можете уште повеќе да уживате во Вашиот Galaxy.

* Достапните апликации и погодности може да се разликуваат во однос на уредот, OS или регионот/земјата.

Ваш Часовник. Ваш стил


Вашиот зглоб нека ја прикаже Вашата уникатност. Прилагодете го Вашиот Galaxy Watch со премиум Маската за часовник и корисните апликации што им помагаат на Вашиот стил и Вашиот животен стил.

 • * Достапните апликации може да се разликуваат во однос на уредот, OS или регионот/земјата, а платените апликации се достапни по купувањето.
 • * Корисниците на брендиран уред Gear можат да ја користат услугата на картичката Часовник во Galaxy Store на истиот начин како претходно.
 • * Достапните апликации може да се разликуваат во однос на уредот, OS или регионот/земјата, а платените апликации се достапни по купувањето.
 • * Корисниците на брендиран уред Gear можат да ја користат услугата на картичката Часовник во Galaxy Store на истиот начин како претходно.

Слика на пет различни услуги што работат на екранот. Слика на пет различни услуги што работат на екранот.

Апликации и услуги

 • * Сите услуги, функции, функционалности, содржини, кориснички интерфејси и погодности опишани тука може да бидат сменети без најава, а нивната достапност може да се разликува во однос на земјата/регионот, моделот на уредот и верзијата на OS. Платените услуги се достапни по купувањето.
 • * Уред и слики на екранот симулирани поради илустративни цели.