Samsung Global Goals

Значајното влијание на една апликација

Апликацијата Samsung Global Goals му овозможува на секого да изгради посветла иднина. Дознајте за секоја од 17-те цели и како тие влијаат врз заедниците низ светот. Секоја реклама што ја гледате во апликацијата собира средства што може да се вложат во целта што ќе ја одберете. Заедно, можеме да изградиме еден поздрав, поодржлив свет.

Три деца користат тимска работа за да садат младо дрво заедно. Апликацијата Samsung Global Goals им овозможува на сите да учествуваат во создавање на посветла иднина.

Следете ги статистичките податоци и напредокот на Глобалните цели

Поддржете специјална цел

Без оглед дали се работи за чиста вода, пристапно образование или мирно општество, сакаме да ја поддржете целта во која верувате. Секојпат кога праќате средства. Изберете во која цел сакате да биде насочена вашата донација. Вашиот придонес ќе ја активира целта во дејство. Потоа, апликацијата ќе продолжи да ве информира за проектите во кои сте придонеле со вашата помош.

Интерфејс на Samsung Global Goals зголемувајќи симулиран примерок со рекламирање во апликација.

Гледајте реклами и заработувајте

Апликацијата Samsung Global Goals ги става приходите од реклами во ваши раце. Секоја реклама во апликацијата што ја гледате заработува пари за донации.

Интерфејсот на Samsung Global Goals зголемува алатката за табла и копчето за донирање во центарот. На контролната табла се прикажува нечија резиме на рамнотежа и историја на донации.

Заштедете приходи

Разгледајте ја апликацијата и нејзините функции да заработите пари за донации за Глобалните цели. Информациската табла ви покажува колку сте собрале.

Интерфејс на Samsung Global Goals зголемувајќи го графиконот со лента со примероци, што претставува дел од донациите што ги примил секоја индивидуална цел.

Донирајте во цел

Секојпат кога донирате, избирате каде таа оди. Избирајте различни цели секојпат кога вршите донација, или поддржувајте една омилена цел.

Заработете со рекламите, или давајте директно


Апликацијата Samsung Global Goals е бесплатна апликација. Секоја реклама што ја гледате во апликацијата може да собере средства што може да се донираат во цел по ваш избор. Но, не морате да чекате парите да се акумулираат. Забрзајте ја целта на проектот во секое време со директни плаќања.

Пар на раце држи паметен телефон „ Galaxy што ја покажува апликацијата Samsung Global Goals . Индикаторот на едната рака допира картичка што промовира директни донации за целите. Покрај собирањето на приходите од реклами, како донација, корисниците можат да испраќаат свои донации директно до целите.

Освежете го вашиот екран за заклучување

Направете го екранот на телефонот рекламна плаката за промена. Вклучете ја одликата за заклучување екран и апликацијата Global Goals ќе прикажува нова интересна порака од највлијателните лидери од историјата секојпат кога посегате по вашиот телефон.

Ената се насмевнува додека shows покажува на мажот екранот на нејзиниот смартфон Galaxy прикажувајќи симулиран интерфејс за заклучување на екранот за заклучување Samsung Global Goals . Овој мостра екран за заклучување е длабоко зелен со рачно писмо, инспиративно порака. Екранот за заклучување помага да се подигне свеста за глобалните цели на ООН.

Вклучете се во глобалното движење

Преземете ја апликацијата и почнете да поддржувате некоја од целите денес.

* Слики од уредите и екраните симулирани за илустрација.
* Достапноста на услугата може да се разликува според земја/давател на услуга/јазик/модел на уред/верзија на ОС.
* Корисничкиот интерфејс и рекламите во апликацијата може да се разликуваат според уред.