WITS 3H Заштитна фолија за Galaxy A71

GP-TFA715WSATW
Боја ПроѕирнаПроѕирна

The item is in the cart.

3H заштитна

Ова е заштитна фолија за оптичко засилување со врвен квалитет од 125 ㎛ и висока транспарентност до 92 %.

3H заштитна

3H заштитна

Нелеплив лепак: лесно се вади и не остава остатоци 3H отпорност na гребнатини.

3H заштитна

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.