Истечен

Важи од 05/08/2020 до 20/08/2020

Нарачајтe го веднаш во периодот од 5.8.2020 до 20.8.2020* новиот Samsung Galaxy Note20 или Samsung Galaxy Note20 Ultra пред сите и остварите право на новите Galaxy Buds+ или Galaxy Buds Live** безжични слушалки.


Во текот на промотивниот период од 5.8.2020 до и заклучно со 20.8.2020* година нарачајте во претпродажба новиот Samsung Galaxy Note20 или Samsung Galaxy Note20 Ultra и ќе ги добиете новите бежични слушалки Galaxy Buds+ или Galaxy Buds Live**.

Сите приватни и деловни корисници кои во промотивниот перид од период од 5.8.2020 до и заклучно со 20.8.2020* ќе нарачаат во претпродажба новиот Samsung Galaxy Note20 или Samsung Galaxy Note20 Ultra кај продажните партнери на Samsung наведени во Условите на оваа промоција, ќе добијат по пошта нови бежични слушалки Samsung Galaxy Buds+ или Galaxy Buds Live**.
Регистрацијата за Galaxy Buds+ или Buds Live потребно е да биде направена до 13.9.2020 преку веб страницата на samsung.com/mk со користење на купениот уред Samsung Galaxy Note20 или Samsung Galaxy Note20 Ultra.

Доставата на бежичните слушалки Samsung Galaxy Buds+ или Galaxy Buds Live ќе започне на 7.9.2020 и ќе трае до 26.9.2020.

Продажбата и испораката на уредите Samsung Galaxy Note20 или Samsung Galaxy Note20 Ultra ќе започне на 21.8.2020 година.***

*или до исцрпување на залихите со Galaxy Buds+ или Galaxy Buds Live
**во зависност од тоа кој уред е порачан (Galaxy Buds+ одат со Note20; а Galaxy Buds Live одат со Note20 Ultra).
*** Во зависност од достапноста на залиха кај продажните партнери на Samsung

Нарачајте во претпродажба Samsung Galaxy Note20 или Samsung Galaxy Note20 Ultra преку веб страниците на следните овластени партнери:

Дознајте повеќе

  • Услови на промоцијата
    Детали кои треба да ги знаете за промоцијата.
  • Samsung Galaxy Note20
    Дознајте поеќе за новиот Samsung Galaxy Note20 мобилен телефон.

За да остварите право на подарок - Galaxy Buds+ или Galaxy Buds Live безжични слушалки, по преземањето на нарачаниот уред потребно е да го регистрирате уредот во www.samsung.com/mk, најдоцна до 13.09.2020. Доставата на подарокот слушалки ќе биде направена во периодот од 7.9. до 26.9.2020 год.

За сите прашања и информации во врска со процесот на регистрација можете да не контактирате на наведената емаил адреса:infosamsung@publicis.com.mk

*остварување на подарок по пат на регистрација важи само за корисниците кои го купиле својот Galaxy Note20 или Note20 Ultra во текот на траењето на предпродажбата.