Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra се поставени заедно, покажувајќи ги задните страни со пенкалата. Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra се поставени заедно, покажувајќи ги задните страни со пенкалата.
Galaxy Note20 Ultra со мистична бронзена боја е поставен вертикално со своето пенкало. Galaxy Note20 Ultra со мистична бронзена боја е поставен вертикално со своето пенкало.
Три уреди Galaxy Note20 се поставени заедно, наредени едни на други, а на врвот над нив е пенкало. Три уреди Galaxy Note20 се поставени заедно, наредени едни на други, а на врвот над нив е пенкало.
Различни бои на Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra се појавуваат и малку се движат меѓусебно. Различни бои на Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra се појавуваат и малку се движат меѓусебно.
Различни бои на Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra се појавуваат и малку се движат меѓусебно.
Мистично бронзен Galaxy Note20 го покажува грбот лево, а следниот го покажува својот преден дисплеј, а друг ја покажува својата страна од десниот крај.

Buying Tool

УРЕД

Одбери го твојот уред

МРЕЖА

Одбери мрежа за твојот уред

БОЈА

Одбери боја за твојот уред

МЕМОРИЈА

Одбери меморија за твојот уред

Estimate your installment plan
Како функционира замената
 • 01

  Изберете го Вашиот нов Samsung уред и раскажете ни повеќе за стариот.
  Доколку ги исполнувате условите, ќе ја видите предвидената вредност за замената.

 • 02

  Добијте почетен попуст за цената на Вашиот нов Samsung уред.

 • 03

  Вратете го стариот уред во добиеното пакување за рециклирање за да ја завршите замената.

Samsung Care+

Samsung Care+ Оградување од одговорност со линк

We recommend to set as below to see optimized screen
 • Option 01

  Rotate the device until it is horizontal to view the screen in landscape mode.

 • Option 02

  Tab on desktop version in the browser.

Galaxy Note20 | 20 Ultra
feature visual image
Samsung Care+ Popup Наслов

Protects your device from accidental damage for up to two years.

Accidental damage, Worldwide cover, Repairs by genuine parts
Accidental damage, Worldwide cover, Repairs by genuine parts
Samsung Care+ Услови и одредби
Добивај известување за залихите

Со внесување на Вашата е-пошта добивате известување кога производот ќе го има повторно на залиха и кога ќе биде достапен за купување.

Е-пошта

Со внесување на Вашата е-пошта се согласувате да добивате маркетинг комуникации и известувања за инвентарот од Samsung.