RB33J3800SA фрижидер со сеопфатно ладење, 321 l

RB33J3800SA фрижидер со сеопфатно ладење, 321 l

RB33J3800SA/EK

Одбери боја

Боја :

Одбери капацитет

Подобра организација. Поголемо уживање.

Искуси го целосно новото ниво на организација и практичност со фрижидерот што ти овозможува максимално искористување на просторот

Рамномерно го лади секој агол

Системот на сеопфатно ладење рамномерно ја лади целата внатрешност на фрижидерот. Ладниот воздух излегува низ повеќе отвори на ниво на секоја полица, со што се одржува константна температура и храната останува свежа.

Едноставно наоѓање и земање на храната

Полицата Easy Slide што едноставно се извлекува и се вовлекува ти помага ефикасно да ги чуваш и да ги организираш продуктите, како и да им пристапиш брзо и едноставно и кога се наоѓаат одзади или во кој било агол.

Има простор за поголеми продукти

Едноставниот сад со голема врата овозможува безбедно складирање на поголеми продукти зад вратата. Во него има простор за млеко и за сокови во големи картонски амбалажи и два реда за лименки и за шишиња. Ослободува простор на полиците и идеален е за забави!

Целосно отворена кутија (замрзнувач)

Поголемиот отвор овозможува полесна организација и вадење на храната, а истовремено го оптимизира просторот за складирање.

LED-осветлување

Компресорот со дигитален инвертор автоматски ја контролира својата брзина на 7 нивоа во зависност од температурата што е потребна за ладење. Поради тоа троши помалку енергија, ја сведува бучавата на минимум и помалку се троши, со цел обезбедување на подолготрајни перформанси.

Паметно работи и не се троши

Компресорот со дигитален инвертор автоматски ја контролира својата брзина на 7 нивоа во зависност од температурата што е потребна за ладење. Поради тоа троши помалку енергија, ја сведува бучавата на минимум и помалку се троши, со цел обезбедување на подолготрајни перформанси.

Нема повеќе натрупување на лед

Технологијата No Frost го спречува натрупувањето на ледот и одржува константна температура во секој агол. Исто така, лади речиси двапати побрзо*, а со тоа и помалку го оптоварува системот за ладење и го продолжува неговото траење.

*Врз основа на споредувањето на фрижидерот RL39THCTS без технологијата no frost и фрижидерот RB31FERNCWW со технологијата no frost. Поединечните резултати може да варираат во зависност од начинот на користење

*Врз основа на споредувањето на фрижидерот RL39THCTS без технологијата no frost и фрижидерот RB31FERNCWW со технологијата no frost. Поединечните резултати може да варираат во зависност од начинот на користење

Спецификации

 • Бруто Вкупно (литри) 348 ℓ
 • Нето ширина (cm) 595 mm
 • Нето висина на куќиштето со шарка (cm) 1850 mm
 • Нето длабочина со рачка на вратата (cm) 668 mm
 • Нето тежина (кг) 67.5 kg
 • Тип на ладење Сеопфатно ладење

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање
 • Упатство за корисниците
  ХРВАТСКИ
 • Упатство за корисниците (EU Environmental Regulatory Statements)
  АНГЛИСКИ, АЛБАНСКИ, БУГАРСКИ, ХРВАТСКИ, ЧЕШКИ, ДАНСКИ, ХОЛАНДСКИ, ЕСТОНСКИ, ФИНСКИ, ФРАНЦУСКИ, ГЕРМАНСКИ, ГРЧКИ, УНГАРСКИ, ИТАЛИЈАНСКИ, ЛЕТОНСКИ, ЛИТВАНСКИ, МАКЕДОНСКИ, НОРВЕШКИ, ПОЛСКИ, ПОРТУГАЛСКИ, РОМАНСКИ, СРПСКИ, СЛОВАЧКИ, СЛОВЕНЕЧКИ, ШПАНСКИ, ШВЕДСКИ, ТУРСКИ
 • Упатство за корисниците (EU Environmental Regulatory Statements)
  АНГЛИСКИ, АЛБАНСКИ, БУГАРСКИ, ХРВАТСКИ, ЧЕШКИ, ДАНСКИ, ХОЛАНДСКИ, ЕСТОНСКИ, ФИНСКИ, ФРАНЦУСКИ, ГЕРМАНСКИ, ГРЧКИ, УНГАРСКИ, ИТАЛИЈАНСКИ, ЛЕТОНСКИ, ЛИТВАНСКИ, МАКЕДОНСКИ, НОРВЕШКИ, ПОЛСКИ, ПОРТУГАЛСКИ, РОМАНСКИ, СРПСКИ, СЛОВАЧКИ, СЛОВЕНЕЧКИ, ШПАНСКИ, ШВЕДСКИ, ТУРСКИ
 • Упатство за корисниците
  АЛБАНСКИ, ХРВАТСКИ, МАКЕДОНСКИ, СРПСКИ
Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена