Вграден фрижидер со сеопфатно ладење BRB260010WW

Вграден фрижидер со сеопфатно ладење BRB260010WW

BRB260010WW/EF

Одбери боја

Боја :

Одбери капацитет

Го лади секој агол

Сеопфатно ладење

Системот на сеопфатно ладење рамномерно ја лади внатрешноста на фрижидерот од едниот до другиот агол. Два топлотни сензора во фрижидерот и во замрзнувачот ја следат осцилацијата на температурата. Ладниот воздух излегува низ повеќе отвори на ниво на секоја полица, со што се одржува константна температура и храната останува свежа.

Го лади секој агол Го лади секој агол

Нема повеќе лед

Спречува трупање на ледот

Технологијата поттикнува кружење на воздухот, со цел одржување на константна температура во секој агол на фрижидерот, со што се спречува натрупување на лед. Исто така, побрзо ја достигнува саканата температура, го зголемува векот на траење на системот за ладење и избегнува потрошувачка на енергија за одмрзнување.

Нема повеќе лед Нема повеќе лед

Попаметен и потраен

Дигитален инвертерски компресор

Дигиталниот инвертерски компресор автоматски ја приспособува брзината на 7 нивоа во зависност од бараната температура. Исто така, троши помалку енергија, ги намалува нивото на бучава и трошењето за подолг работен век на твојот фрижидер. А за да бидеш сосема безгрижен, имаш и 10 години гаранција* на неговите перформанси.

*Опцијата 10 години гаранција важи само со компресорот.

Попаметен и потраен Попаметен и потраен

*Опцијата 10 години гаранција важи само со компресорот.

Едноставно земање на храната

Полица Easy Slide (замрзнувач)

Пристапот до твојот замрзнувач честопати значи навигација низ различни пречки, но полицата Easy Slide може едноставно да се извлече и да се повлече. Сега може ефикасно да чуваш, организираш и да пристапиш до твојата замрзната храна - брзо да најдеш и да дофатиш работи што ги чуваш на дното и во секој агол, без неискористен простор.

Едноставно земање на храната Едноставно земање на храната

Спецификации

  • Бруто Вкупно (литри) 276 ℓ
  • Нето ширина (cm) 540 mm
  • Нето висина на куќиштето со шарка (cm) 1775 mm
  • Нето длабочина со рачка на вратата (cm) 550 mm
  • Нето тежина (кг) 57 kg
  • Тип на ладење Сеопфарно ладење

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена