Фрижидер RT5000K со технологија Twin Cooling Plus™, 320L

Фрижидер RT5000K со технологија Twin Cooling Plus™, 320L

RT32K5030S9/EO

Одбери боја

Боја :

Одбери капацитет

Свежина исполнета со влажност во целиот фрижидер

Само Twin Cooling Plus™ создава средина што е соодветна за чување свежа храна во фрижидерот со 70% влажност, во споредба со 30% во конвенционалниот модел TMF. На тој начин ги одржува продуктите свежи во текот на подолг временски период на сушење.

Свежина исполнета со влажност во целиот фрижидер Свежина исполнета со влажност во целиот фрижидер

* Засновано на интерно тестирање со споредување на моделите RT22SCSW2 и RT5000K на компанијата Samsung.

Исклучително вкусна замрзната храна без непријатни мириси

Системот Twin Cooling Plus™ ги лади деловите одделно за да ги запре несаканите непријатни мириси што се шират од фрижидерот до замрзнувачот. На тој начин замрзнатата храна го задржува својот оригинален вкус.

Исклучително вкусна замрзната храна без непријатни мириси Исклучително вкусна замрзната храна без непријатни мириси

5 режима на конвертирање, на барање

Обезбедува врвен флексибилен простор за складирање. Едноставно претворете го замрзнувачот во фрижидер за да ја чувате целата свежа храна што сакате да ја складирате за различни годишњи времиња или за специјални прилики. Или сменете во режим исклучено* за да зачувате енергија, зависно од спецификациите.

5 режима на конвертирање, на барање 5 режима на конвертирање, на барање

Прави мраз и ги лади пијалаците

Брзо го спроведува многу ладниот воздух за брзо замрзнување или ладење. Со допир на копче функцијата Power Cool брзо ги лади храната и пијалакот, додека функцијата Power Freeze е одлична за замрзнување или зацврснување на замрзната храна и правење мраз.

Прави мраз и ги лади пијалаците Прави мраз и ги лади пијалаците

Подолго работи потивко и користи помалку енергија

Технологијата на дигитален инвертер автоматски ја приспособува брзината на компресорот на седум нивоа зависно од температурата што е потребна за ладење. Тој троши помалку енергија, ја сведува бучавата на минимум и помалку се абе со цел постигнување подолготрајни перформанси.

Подолго работи потивко и користи помалку енергија Подолго работи потивко и користи помалку енергија

Го одржува воздухот хигиенски чист и свеж

Антибактериската заштита го одржува фрижидерот хигиенски чист. Воздухот минува низ филтер со активен јаглен, па е константно стерилизиран и без непријатни мириси, додека антибактериската мрежичка ги отстранува бактериите.

Го одржува воздухот хигиенски чист и свеж Го одржува воздухот хигиенски чист и свеж

Јасен поглед на сѐ што е внатре

Осветлувањето со LED-лампички со висока ефикасност е потенко, постудено и енергетски поефикасно од конвенционалното осветлување. Поставено на врвот и на бочните страни, преубаво го осветлува секој агол со силна светлина, давајќи подобра видливост.

Јасен поглед на сѐ што е внатре Јасен поглед на сѐ што е внатре

Спецификации

  • Нето вкупно (литри) 321 ℓ
  • Бруто Вкупно (литри) 330 ℓ
  • Нето ширина (cm) 600 mm
  • Нето висина на куќиштето со шарка (cm) 1715 mm
  • Нето длабочина со рачка на вратата (cm) 672 mm
  • Нето тежина (кг) 57 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена