Корисен водич за сериите Galaxy S20

Корисен водич за сериите Galaxy S20

picture of Galaxy S20 devices picture of Galaxy S20 devices

Уживајте во новите функции на камерата

слика на камера на S20 Ultra слика на камера на S20 Ultra

Нови функции на камерата

Проверете ги новите функции на камерата на Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra
слика од уред S20 со прикажани типови резолуција слика од уред S20 со прикажани типови резолуција

8K видео

Запознајте го досега невиденото видео од 8K со Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra
слика од уред S20 со прикажани типови резолуција слика од уред S20 со прикажани типови резолуција
слики направени со режимот Еден кадар слики направени со режимот Еден кадар

Еден кадар

Сликајте и снимајте различни фотографии и видеа користејќи го Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra режимот Еден кадар

Повеќе совети за вашиот телефон Galaxy S20

две слики со споредба на стапките на обнова две слики со споредба на стапките на обнова

Опции за динамично стапка на обнова

Уживајте во јасниот и мазен екран на Вашиот Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra со динамички опции за стапка за обнова

илустративна слика за функциите на споделување илустративна слика за функциите на споделување

Функции на споделување

Уживајте во различните карактеристики за споделување со Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra