VC2100M Правомукалка со Anti-tangle турбина, 700W

VC2100M Правомукалка со Anti-tangle турбина, 700W

VC07M21A0V1/GE

Одбери боја

Боја :

Без мака

Лесно одржување

Уживајте во лесно одржување со турбина Anti-tangle која спречува затнување на прав и коса. Во исто време, фиоката за прашина за лесен прав Dustbin е лесна да се извади и испразни со допир на копче.

Поконзистентна*

Anti-Tangle турбина за спречување од затнување

Турбината Anti-tangle обезбедува поконзистентно вшмукување * каде што нема да има затнување, така што одржува оптимално вшмукување подолго време.

 • * Се заснова на внатрешно тестирање. Беше тестирано на вентилатор на турбина користејќи мешавина од миленичиња коса и коса од подот. Во споредба со конвенционалниот Samsung VC21F50VNAR / EV

Лесно се одвојува

Лесно се преместува и користи

Компактен дизајн

Дали имате проблеми при користење на големи и тешки правосмукалки? Компактниот дизајн на Samsung VC2100 ви помага брзо да ја исчистите целата куќа со помалку напор.

* Во споредба со Samsung VCC6562V3G / XEV

* Во споредба со Samsung VCC6562V3G / XEV

Спецификации

 • Капацитет за собирање прав 1,5 ℓ
 • Максимална потрошувачка на енергија 700 W
 • Боја Бургунди
 • Бучава 80 dBA
 • Димензии на сетот (ШxВxД) 272x243x398 mm
 • Тежина на цел комплет 4,4 kg

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање
 • Упатство за корисниците (Vacuum Cleaner )
  АНГЛИСКИ, АЛБАНСКИ, БУГАРСКИ, ХРВАТСКИ, ЧЕШКИ, ГРЧКИ, УНГАРСКИ, МАКЕДОНСКИ, ПОЛСКИ, РОМАНСКИ, СРПСКИ, СЛОВАЧКИ, СЛОВЕНЕЧКИ
Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.