DV5000T Машина за сушење, AI контрола*, Реверзибилна врата*, 8кг

DV5000T Машина за сушење, AI контрола*, Реверзибилна врата*, 8кг

DV80T5220AX/S7

Одбери боја

Боја :

Одбери капацитет

Спецификации

 • Капацитет на сушење (kg) 8.0 kg
 • Класа на енергетска ефикасност A+++
 • Физичка спецификација 600 x 850 x 600 mm
 • Нето тежина 50 kg

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање
 • Упатство за корисниците ((Full version))
  АЛБАНСКИ
 • Упатство за корисниците ((Full version))
  ХРВАТСКИ
 • Упатство за корисниците ((Full version))
  АНГЛИСКИ
 • Упатство за корисниците ((Full version))
  МАКЕДОНСКИ
Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.