DV5000 Машина за сушење алишта со состав OptimalDry, 8kg

DV80M5010QW/LE
Боја whitewhite
Капацитет 8 kg
Уреди

The item is in the cart.

8 kg

Капацитет на сушење (kg)

LED

Панел дисплеј

A++

Класа на енергетска ефикасност

600 x 850 x 600 mm

Нето димензии (ШxВxД)

A++ класа на енергетска ефикасност

Технологијата со топлинска пумпа нуди поефикасен, поекономичен и понежен начин за сушење алишта. Благодарејќи на енергетската класа А++ троши значително помалку електрична енергија.*

A++ класа на енергетска ефикасност

*Тестирано во согласност со IEC 61121:2013/8kg носивост/памук подготвено за орман со топлинска пумпа (DV80M5013KW) во споредба со системот без топлинска пумпа (DV80H4100CW). Поединечните резултати може да се разликуваат.

Сушење со мала потрошувачка на електрична енергија

Системот OptimalDry е паметен систем за сушење со сензори за влага, температура и за чистење на менувачот на топлина. Континуирано го приспособува времето на сушење за да се добијат најдобри резултати, а истовремено ги штити алиштата од оштетување и троши помалку електрична енергија.

Сушење со мала потрошувачка на електрична енергија

Напредно филтрирање

Напредниот 2-во-1 филтер има двослоен мрежест филтер, па нема потреба од филтер на менувачот на топлина, со што се одржуваат оптималните перформанси на сушењето. Два аларми те потсетуваат кога е потребно чистење на филтерот и на менувачот на топлина.

Напредно филтрирање

Проверка на нивото на вода

Индикаторот за нивото на водата во резервоарот е едноставен мерач на предната страна што ти покажува колкаво количество кондензирана вода е извлечено од твоите алишта. Многу едноставно може да видиш дали е потребно да се испразни резервоарот со вода пред почетокот на нов циклус.

Проверка на нивото на вода

Суво за 35 минути.

Циклусот за брзо сушење 35 суши мали количини алишта што се подготвени за носење за само 35 минути. Може безбедно да исушиш неколку работи со што многу помалку мора да чекаш.

Суво за 35 минути.

Лесно решавање на проблемите

Smart check е систем за автоматско надгледување на грешки што ги открива и ги утврдува проблемите и ти нуди едноставни решенија за проблемите преку апликацијата* за паметни телефони. На тој начин ти заштедува време и можни трошоци за скапи поправки.**

* Достапно за апарати iPhone и Android. Потребно е поврзување на мрежа. ** Повикување на сервисер е потребно повремено и може да доведе до дополнителни трошоци за поправка.

Лесно решавање на проблемите

* Достапно за апарати iPhone и Android. Потребно е поврзување на мрежа. ** Повикување на сервисер е потребно повремено и може да доведе до дополнителни трошоци за поправка.

  • 8 kg Капацитет на сушење (kg)
  • LED Панел дисплеј
  • A++ Класа на енергетска ефикасност
  • 600 x 850 x 600 mm Нето димензии (ШxВxД)

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.